20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő
Fiataljaink Telkiben is helytállnak
2017. March 17. - ujpestfc.hu
Ifjú titánjainkat a pénteki program előtt értük utol.

Pávkovics Bence kezdte a sort a táborban: „Nagyon jól érzem magam, kiváló a hangulat, sok a közös program a nagy válogatottal is, aminek kifejezetten örülök. Az étkezéseken kívül ma a pályán is találkozunk velük, hogy egy 2x30 perces edzőmeccset játsszunk. De nemcsak a tréningeken látjuk egymást, hanem a BL és Európa Liga összecsapásokat is együtt néztük és szurkoltunk, ki-ki a saját favoritjának.

Többféle munkát végeztünk eddig, különböző teszteken vettünk részt, állóképességet és egyéb területeket mértek fel, sokat foglalkozunk technikai dolgokkal is a tréningeken, taktikáról ezidáig még nem volt szó.”

„Tényleg nem lehet okom panaszra, mindennel elégedett vagyok a táborban” – vette át a szót Szűcs Kristóf. „A mai napon még jól megdolgoztatnak minket, holnap pedig kiderül kinek lesz még szebb a hétvégéje.”

„Sajnos a Honvéd elleni rangadón összeszedtem egy kisebb vádli sérülést, így nekem a válogatott program csak tegnap kezdődött el. Ezt leszámítva jól érzem magam, és izgatottan várom a szombati napot a keretszűkítés miatt” – osztotta meg velünk gondolatait kőkemény bekkünk, Kecskés Ákos.

Tóth Patrik sérülés miatt már a hétfői napon elhagyta a tábort.
Szombaton hirdetik ki a szűkített keretet, akinek elhangzik a neve, annak hétfőn vissza kell mennie Telkibe, hogy a csapattal együtt elutazzon Görögországba.

#10

Zsótér

Donát

#10 Zsótér Donát