20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő
Utánpótlás eredmények
2017. március 20. - ujpestfc.hu
A legkisebbektől a fiatal felnőttekig mindenki pályára lépett a hétvégén.

Kölyökliga U12 Felsőház

Újpest FC – Gödöllő: 0-0

Újpest FC – Monor SC: 3-2

Újpest FC – Gyöngyös AK: 1-0

Edző: Weisz Tamás

„Az időjárás viszontagságai miatt és ezáltal a pálya alkalmatlansága végett túlnyomórészt játékról nem tudunk beszélni. A pálya az eső miatt egy mocsárrá változott, mindenhol tócsák alakultak ki, tehát passzolni földön nem lehetett, mert megállt a vízben a labda. Folyamatos játék nem nagyon volt a mérkőzésen. Ami tetszett, az a csapatnak a hozzáállása, a küzdeni tudása ahogy tudtunk alkalmazkodni a rossz talajhoz. Így két győzelemmel és egy döntetlennel zártuk az első fordulót, aminek nagyon örülök! Gratulálok a csapatnak!”

Kölyökliga U11 Felsőház

Újpest FC – Gyöngyös: 4-0

Újpest FC – Jászberény: 1-2

Újpest FC – Szilárdy: 0-1

Edző: Kiss Ferenc

„Amíg viszonylag szárazok voltunk mindkét korosztállyal nyertünk, majd bőrig ázva-fázva sajnos az időjárási viszontagságok miatt vesztettünk...”

Kölyökliga U10 Felsőház

Újpest FC – Gyöngyös: 3-1

Újpest FC – Jászberény: 2-5

Újpest FC – Szilárdy: 0-4

Edző: Kiss Ferenc

Amíg viszonylag szárazok voltunk mindkét korosztállyal nyertünk, majd bőrig ázva-fázva sajnos az időjárási viszontagságok miatt vesztettünk...”

 

U15 Leány

Újpest FC – Kóka: 2-2

Edző: Kiss Fanni

„A mérkőzés 80%-ában mi irányítottuk a játékot. Futószalagon gyártottuk a támadásokat és ebből a helyzeteket, amikből két gólt tudtunk szerezni. Helyzetkihasználásunkkal adódtak némi problémák, amit majd a jövőbe javítanunk kell. Labdabirtoklás 70-30% arányban a mi javunkra írható. A csapaton pozitív fejlődés volt tapasztalható mind egyénileg, mind csapatmunka szempontjából. Két elkerülhető egyéni hibának köszönhetően az ellenfelünket 2-szer is föl tudtuk hozni a padlóról.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Lipkovics, Hajnal, Szécsi

 

U19

Goldball – Újpest FC: 2-2

Edző: Mundi Viktor

„Sajnos nagyon gyengén játszottunk, rengeteg technikai hibát vétettünk a mérkőzés folyamán. Keveset kezdeményeztünk, ötlettelen volt a támadójátékunk. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy egy labdarugót sem tudok kiemelni.”

 

U17

Goldball 94 FC – Újpest FC: 0-4

Edző: Füle Antal

„A mai mérkőzésen mezőnyben gyengén futballoztunk, és a négy találaton kívül a befejezéseink is pontatlanok voltak. Ami viszont örvendetes, hogy ma sem kaptunk gólt.”

 

U17 BLSZ

Újpest FC – Pomáz-ICO: 18-0

Edző: Komódi László

„Az eredmény nem mutatja, de jó volt egy olyan ellenféllel játszani, aki próbált futballozni és valami szervezettséget lehetett észre venni a játékán! Meg is leptek minket egy kicsit a mérkőzés elején a letámadásokkal, de aztán a sok pontos passzal felépített játékunkkal nem tudtak mit kezdeni a pomázi fiatalok!”

Jó teljesítményt nyújtottak: az egész csapat!

 

U17 BLSZ

Újpesti Haladás – Újpest FC: 0-6

Edző: Komódi László

„Nem voltunk elégé frissek ezen a mérkőzésen! A pálya talajának a minősége sem volt alkalmas a mi játék stílusunkhoz. Sajnos sokat hibáztunk a labdajáratásnál és a kapu előtt is! Futó teljesítménnyel sem voltam elégedett! Győzelemhez azért gratulálok!”

 

NB II.  U15 Közép "A"

Újpest FC – Tatabánya: 10-0

Edző: Szekeres Zoltán

„Helyenként jól futballozva, sok helyzetet kidolgozva játszott a csapat. Sajnos a helyzetkihasználáson még mindig van mit javítani, de a befejezésekig nagy vonalakban elégedett voltam a látottakkal.”

 

U14

Újpest FC – Tatabánya: 0-3

Edző: Medgyes Péter

„Mezőnyben jobban játszottunk a múlt heti mérkőzésünkhez képest! Mezőnyfölényünket nem tudtuk kamatoztatni. Kevés gólhelyzetet, ziccert dolgozunk ki, az ellenfelünk viszont könyörtelenül büntetett…”

Jó teljesítményt nyújtottak: Hatos