20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 17:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 17:00

Ovis fociedzésen jártunk
2017. március 24. - ujpestfc.hu
Csapatunkat négy kiváló játékos képviselte a Virág Óvoda Focista Palánták e heti edzésén, a kis tehetségek legnagyobb örömére.

Banai Dávid, Pávkovics Bence, Szűcs Kristóf és Nemanja Andric nagy örömmel vállalták, hogy jelenlétükkel feldobják a Virág Óvoda legkisebb focistáinak egyik edzését a válogatott szünet miatt kicsit lazább hét második felében.


A galériáért kattintson a képre

A kis tehetségek szótlanul, törökülésben, a tornaterem középkörében várták játékosainkat. Megérkezésünkkor nagy öröm és hangzavar lett a tornacsarnokban. A Focista Palántákat edzőjük, Kovács Zoltán - egy kis bemelegítést követően - két csapatba osztotta. Négy játékosunkat a gyerekek választhatták ki csapatukba. A kezdő sípszót követően egy igencsak kiélezett és gólgazdag mérkőzést vívott egymással a két fél. Mivel a végeredmény döntetlen lett, minden kis tehetség lőhetett egy bűntetőt. A lövéseket - a gyerekek legnagyobb örömére - a kapuban Banai Dávid próbálta hárítani. A sok-sok gólt követően a fiatal tehetségekről kiderült, hogy nemcsak a labdával, hanem a színes ceruzával is jól bánnak, hiszen játékosaink mindenkitől egy szép rajzot kaptak cserébe a látogatásért. Az edzést természetesen az elmaradhatatlan csapatfotózással és autogramkártya osztással zártuk.


A galériáért kattintson a képre

„A Virág Óvoda Focista Palántáinak heti két edzésük van. Országos szinten az óvodák közül itt fociznak a legtöbben ebben a korcsoportban. Láttam minden kis játékosom arcát, mikor a nagy NB I-es játékosok beléptek a terembe, és talán mondanom sem kell, hogy hatalmas volt az öröm. Minden hozzám járó, focizni tanuló kis óvodás rajong a labdarúgásért és a labdarúgókért. Biztos vagyok benne, hogy a kapott dedikált kártyákat a gyerekek még hetekig, hónapokig maguknál fogják hordani. Köszönöm, és a kicsik szülei is köszönik az Újpest FC-nek, hogy ellátogatott az edzésünkre négy igazán tehetséges, felnőtt játékos, ezzel nagy örömet szereztek a gyerekeknek” – mesélte honlapunknak Kovács Zoltán, a kicsik edzője.


A galériáért kattintson a képre

„Számomra külön pikantériája is volt a látogatásunknak, hiszen én is ebben a tornateremben kezdtem el ismerkedni a focival.​ Fontosnak tartom, hogy minél több gyerekkel találkozzunk és megszerettessük velük a labdarúgást, természetesen mindezt lila-fehér színekben. Ilyenkor egy feledhetetlen élményt tudunk adni a fiataloknak a közös játékkal, fényképezéssel és az autogramkártyáinkkal„ – fogalmazott Banai Dávid kapusunk a kicsik edzését követően.


A galériáért kattintson a képre

#17

Răzvan

Horj

#17 Răzvan Horj