20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Ferencvárosi TC - Újpest FC

Groupama Aréna, 2018. szeptember 29. 19:30

Groupama Aréna
2018. szeptember 29. 19:30

Ti kérdeztetek, Lázok János válaszolt
2017. április 19. - ujpestfc.hu
Ezen a héten rutinos csatárunk felelt a szurkolói kérdésekre.

Robert kérdése: Szerinted még odaérhetünk a dobogóra a szezon végén?

Matematikailag adott a lehetőség, hogy odaérjünk az európai kupaszereplést jelentő helyre. Örök optimista ember voltam mindig, ezért úgy gondolom, hogy ha mindent megteszünk a cél érdekében és a végsőkig harcolunk, akkor még akár el is csíphetjük a harmadik helyet. Ugyanakkor ehhez szükségünk lesz némi szerencsére is, mert eddig sajnos több döntő helyzetben vagy a kapufa vagy a hálóőr megakadályozott minket abban, hogy egy pont helyett hárommal legyünk gazdagabbak.

Szabolcs kérdése: Szoktál-e a fiataloknak tanácsot adni a pályán vagy azon kívül?

Igen, szoktam, és örülök is neki, hogy páran kikérik a véleményemet az új generáció tagjai közül. Mindenkivel szívesen beszélgetek, és örömmel osztom meg az eddigi karrierem során szerzett jó és hasznos tapasztalatokat a többiekkel, hogy adott esetben tanulhassanak a történetemből.

Norbert kérdése: Mit jelent számodra az Újpest?

Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy egy ekkora klubban játszhatok, számomra nagy öröm, hogy a lila-fehér mezt ölthetem magamra hétről-hétre. A csapat múltja, eredményei minden meccsen arra sarkallnak, hogy 100%-ot nyújtsak és mindent megtegyek a sikerért.
Az a tény pedig, hogy mindenkivel jól kijövök az együttesből, csak még egy plusz ok, hogy miért szeretem annyira az Újpestet.

Mária kérdése: Mennyire követitek a BL és az El küzdelmeit, rendeztek esetleg tippversenyt az öltözőben? Te személy szerint szurkolsz-e valamelyik kupacsapatnak, kiket vársz a döntőbe?

Néha összeülünk a többiekkel közös meccsnézésre, ilyenkor persze van tippverseny is, ahol mindenki a saját favoritjának drukkol. Általában BL összecsapásokat nézünk, az El küzdelmeket kevésbé követjük nyomon.
A Bajnokok Ligájában nagy Barcelona rajongó vagyok már elég régóta. Ha most nem sikerül nekik a bravúr a Juventus ellen, akkor igazán nem fogok izgulni a továbbiakban, mondjuk ebben az esetben az Atletico Madridot favorizálom majd, megérdemelnék már, hogy győztesen hagyják el a pályát a döntőt követően.  

László kérdése: Mi hiányzik igazán, hogy a befejezések sikerüljenek?

Sokan mondják, hogy egy csatár hiányzik a csapatból, de ha megnézzük a statisztikákat, akkor látható, hogy összességében sok gólt szerzünk, szerintem elsősorban nem ezzel van gond. Sokszor a szerencsével is hadilábon álltunk, kapufát találtunk, de úgy gondolom ez nem tarthat örökké, megfordul a dolog, és végre befelé pattannak a kritikus helyzetekben eleresztett lövések, ami a megszerzett pontok számában is látszódni fog.

Péter kérdése: Mit csinálsz a legszívesebben a szabadidődben?

Szeretek a feleségemmel lenni, vele közös programokat szervezni. Ezenfelül filmeket is szívesen nézek és szeretek a barátaimmal beülni egy jó kávézóba, hogy ott beszélgessünk.

#9

Tischler

Patrik

#9 Tischler Patrik