#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Ferencvárosi TC - Újpest FC
2021. szeptember 26. 17:00

2021. szeptember 26. 17:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Ti kérdeztetek, Nemanja Andric válaszolt
2017. május 3. - ujpestfc.hu
Ezen a héten szerb támadónk felelt a szurkolói kérdésekre.

Lóránt kérdése: Hogy érzed magad Újpesten?

Nagyon jól érzem magam a csapatnál, számomra nem is volt kérdés, hogy ha tudok itt játszani, akkor itt szeretnék pályára lépni. A kezdetektől fogva szeretek itt lenni, és azon vagyok a többiekkel együtt, hogy mindig jobbak és jobbak legyünk a mester irányítása alatt.

Viktor kérdése: Régóta Magyarországon vagy, meglepően jól beszélsz magyarul. Hogy érzed magad nálunk?

Az első félév elég kemény volt számomra, teljesen más életritmus várt itt rám, mint Belgrádban. Miután hozzászoktam az itteni, nyugodtabb életvitelhez, sokkal jobban tudtam a futballra is koncentrálni.

Szabolcs kérdése: Szerinted a szerb vagy a magyar bajnokság az erősebb?

Elég nehéz kérdés, talán a szerb. Az ottani foci teljesen más stílusú, de talán valamivel erősebb, sokkal zártabb, védekezőbb stílusú, mint a magyar társa, ami sokkal nyitottabb játékra épül.

Zoli kérdése: Melyik a kedvenc szerzett gólod Újpest mezben?

Két ilyen találatom is van itt Újpesten, idegenben a Ferencvárosnak lőtt gólomra gondolok vissza nagyon szívesen, amelyet tavaly áprilisban szereztem. Talán ennél is kellemesebb élmény volt a Szusza Ferenc Stadionban szerzett gólom, amelyet a DVTK ellen lőttem tavaly márciusban.

Péter kérdése: Mivel foglalkozol a legszívesebben szabadidődben?

Szívesen ülök be valahova egy jó kávéra, és közben szeretek beszélgetni, kitárgyalni az aktuális dolgokat a barátaimmal. Ez Szerbiában egyébként általános, hogy az emberek rendkívül szeretnek kávézni, beszélgetni.

Petra kérdése: Kivel a legjobb a kapcsolatod a csapatban?

Sokat vagyunk együtt Bardhival, Peroviccal, Angelovval, de a többiekkel is jóban vagyok, illetve a lila házban lakókkal is sokat találkozom persze.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip