20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC

Mezőkövesd Városi Stadion, 2018. május 27. 17:00

Mezőkövesd Városi Stadion
2018. május 27. 17:00

Együtt a fiatalokért!
2017. május 17. - ujpestfc.hu
Különleges képzésen vehettek részt ifjú tehetségeink szülei.

Kiss Ferenc, utánpótlás technikai vezető mesélt nekünk az előadásról:

„Utánpótlás operatív igazgatónk, Víg Péter kérésére részt vettünk egy képzésen, amely során érdekes dolgokat tanulhattunk, és a következő lépésben pedig a szülőkkel is megosztottuk tapasztalatainkat. Két lépcsőben, mintegy 100 szülőnek tartottunk előadást a gyereklélektanról és a profi labdarúgásról professzionális szakemberek segítségével. Beszéltünk arról, hogy miképpen érdemes felkészíteni a gyerkőcöket a sikerre, a kudarcra, hogy hogyan kezeljenek bizonyos helyzeteket a pályán vagy azon kívül. A nevelésben természetesen a szülőknek van a legnagyobb szerepük, ezért gondoltuk, hogy velük együtt szeretnénk ezeket a témákat érinteni.

Legközelebb a táplálkozással kapcsolatosan invitálnánk meg a kedves apukákat, anyukákat egy újabb közös előadásra, hogy ebben a fontos kérdésben is egységes álláspontot alakítsunk ki a focipalántáink megfelelő fejlődése érdekében.

Nyáron még egyet lépnénk előre azzal, hogy elkészítjük a klub kódexünket, amelyet mind a szülőkkel, mind a gyermekekkel szeretnénk elfogadtatni természetesen az edzők jóváhagyása mellett. A kódexben írásban fektetnénk le azokat az alapelveket, általános viselkedésformákat, amelyeket közösen képviselnénk mi edzők, gyerekek, valamint a szüleik is.”

#8

Cseke

Benjámin

#8 Cseke Benjámin