#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC
2021. október 30. 14:45

2021. október 30. 14:45

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Tovább írhatják a történelmet
2017. május 22. - ujpestfc.hu
Fiatal macedón tehetségeink júniusban ismét válogatott mezt öltenek magukra.

2017-ben Lengyelország ad otthont az U21-es Európa-bajnokságnak, ahova története során először Macedónia is kvalifikálta magát. Csapatunkból Enis Bardhi és Viktor Angelov is megkapták a behívójukat a keretbe, hogy először a csoportjukban Portugália, Spanyolország és Szerbia korosztályos együtteseivel megmérkőzzenek.

Készen álltok, hogy tovább írjátok hazátok futballtörténelmét?

Enis Bardhi: Minden egyes alkalommal, mikor magamra ölthetem a nemzeti tizenegy mezét büszkeség tölt el és nagyon örülök neki, hogy ismét számítanak rám. Soha nem vett még részt korosztályos együttesünk kontinenstornán, így csak rajtunk áll, hogy milyenné tesszük ezt az első alkalmat.

Viktor Angelov: Teljes mértékben, olyanok vagyunk, mint egy nagy család, mindenki mindent belead majd, hogy újabb történelmi sikert érjünk el. Boldog vagyok, hogy számítanak rám ebben a nemes feladatban.

Kemény ellenfelekkel néztek majd farkasszemet az Eb-n. Mit vártok a három csoportmeccstől?

E.B.: Rendkívül nehéz összecsapásokra számítok, Európa elitje ellen lépünk pályára, minden egyes 90 perc kihívás lesz. Ha együtt lesz a csapatunk és ki tudjuk használni az aktuális ellenfelünk hibáit, akkor gólt, gólokat is szerezhetünk majd.

V.A.: Nézd, eddig is kemény ellenfelekkel néztünk szembe, mint például Franciaország, ahol tényleg nagy sztárokkal futballozhattunk. Jelenleg nem foglalkozunk még a többiekkel, csak a saját munkánkkal, tiszteljük persze őket, de most a saját feladatainkra fókuszálunk, hiszünk magunkban, éppen ezért minden egyes meccsen győzni szeretnénk majd.

Milyen eredménnyel lennétek elégedettek?

E.B.: Már a selejtezőkön is minden egyes alkalommal a győzelemért harcoltunk, egy találkozót veszítettünk el, a többin vagy döntetlen született vagy nyertünk. Most is ebben a szellemben kell kimennünk a gyepre, és akkor jó eredmények születhetnek.

V.A.: Lépésről lépésre kell haladni, nagyon erős együttesekkel játszunk majd, de mi azon leszünk, hogy minél messzebbre jussunk. Én személy szerint nagyon örülnék neki, ha bejutnánk az elődöntőbe.

Nincs már messze a június, de addig még vár rátok a Derbi…

E.B.: Mindig különleges meccs a Fradi elleni, ez lesz az utolsó forduló az idei bajnokságban, és szeretnénk győzelemmel zárni a szezont, minden erőnkkel azon leszünk, hogy mi örülhessünk a végén. Persze nehéz mérkőzésre számítok, de biztos vagyok benne, hogy a Haladás elleni sikert követően sokkal magabiztosabban, egységesebben lépünk pályára és szurkolóink biztatását élvezve megyünk majd előre a diadalért.

V.A.: Sajnos nagyon sok sérülés hátráltatott abban, hogy segítsem a többieket ebben az idényben. Remélem, hogy a fiúk megnyerik az év egyik legfontosabb meccsét, persze tudom, hogy a Derbin minden megtörténhet, de bízom benne, hogy a végén nekünk áll majd a zászló.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko