#2 Szűcs Kristóf
Születési idő 1997. 01. 03.

Kisvárda Master Good - Újpest FC
2019. augusztus 24. 18:00

2019. augusztus 24. 18:00

Csatárral erősítettünk!
2017. június 15. - ujpestfc.hu
Újabb játékos érkezett a Megyeri útra. Ezúttal egy vérbeli befejező támadó csatlakozott lila-fehér csapatunkhoz.

Tischler Patrik az élvonalba frissen feljutott Puskás Akadémia FC együttesétől igazolt hozzánk, ahol a 2016/2017-es szezonban kiválóan futballozva a másodosztályban 15 gólt szerzett, emellett a Magyar Kupa sorozatban három találkozón pályára lépve háromszor is betalált az ellenfelek kapujába. A 25 éves, 187 cm-es futballista korábban az U19-es és U21-es korosztályos válogatottakban is megfordult, előbbiben gólt is szerzett. 

Patriknak a papírok aláírását követően tettünk fel pár kérdést.

Csütörtök este érkeztél stadionunkhoz. Milyen érzések vannak most benned?

Nagy kedvvel érkeztem, és remélem, hogy góljaimmal előrébb tudom segíteni a csapatot. Minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat minél jobb eredményt érjen el, készen állok a feladatra.

Mindig is tetszett az Újpest játékstílusa. Csatárként támadófutballt preferáló csapatban játszani külön öröm.

Sok ismerősöd van a jelenlegi keretünkben?

Sok velem egyidős játékos van a csapatban, így sok az ismerősök száma is. Kálnoki-Kis Dáviddal gyerekkorunk óta ismerjük egymást, Windecker Józseffel, Simon Krisztiánnal és Litauszki Róberttel pedig a korosztályos válogatott csapatokban alakult ki jó barátság köztünk.

Patrik érkezésével két focistánktól is megváltunk, Balogh Balázs és Jonathan Heris is Felcsúton folytatják profi karrierjüket, amihez klubunk sok sikert kíván nekik!

#2

Szűcs

Kristóf

#2 Szűcs Kristóf