#2 Szűcs Kristóf
Születési idő 1997. 01. 03.

Kisvárda Master Good - Újpest FC
2019. augusztus 24. 18:00

2019. augusztus 24. 18:00

Már Novothny Soma is lilában edz
2017. június 19. - ujpestfc.hu
Új csatárunkkal érzéseiről, játékstílusról és a következő szezon várakozásairól a hétfői első edzést követően beszélgettünk.

A tavalyi szezont kölcsönszerződéssel Diósgyőrben töltötted, a múlt hét második felében érkeztél a Megyeri útra, és már jó pár edzésen is túl vagy. Hogy érzed magad lila-fehér szerelésben?

Nem teljesen volt új a helyzet, hiszen tavaly, a nyári alapozás megkezdésekor két hetet már edzhettem a csapattal. Természetesen, azért most egy kicsit más a szituáció, de a tavalyi tréningek miatt sok az ismerős. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, mivel mindenki örömmel fogadott, már most otthonosan érzem magam.

A pályán is megvan az összhang?

Nyilván kell egy kis idő, mire megszokom az Újpest játékát, de még egy hónap van a bajnoki rajtig, ennyi idő maximálisan elég lesz, hogy teljesen beilleszkedjek, és felvegyem a csapat játékstílusát.

Számodra melyik játékstílus fekszik jobban?

Szerencsésebb helyzetben vagyok, mint tavaly, mivel az Újpest sokkal inkább támadófocit játszó csapat. A sok beadás és a támadásokra való építkezés - a posztomból adódóan - számomra sokkal kellemesebb játékstílus. Tényleg kedvező helyzetben érzem magam.

Mit vársz a következő szezontól?

Nem vagyok ígérgetős, jósolgatós, de nagyon remélem, hogy a tavalyi újpesti pozíciónál előrébb fogunk végezni. Látom az eddig igazolásokat, hallom a terveket, bizakodó vagyok. Figyelve a csapat alakulását, a következő szezonban talán mi lehetünk az a „meglepetéscsapat”, aki megkavarja a tabella élén a dolgokat.  

#2

Szűcs

Kristóf

#2 Szűcs Kristóf