#4 Kire Ristevski
Születési idő 1990. 10. 22.

Kisvárda Master Good - Újpest FC
2019. augusztus 24. 18:00

2019. augusztus 24. 18:00

Bombaerős középpálya
2017. június 19. - ujpestfc.hu
Az NBI idei RangAdó díjátadó gálájának felfedezettjével erősödtünk.

Zsótér Donát bajnok lett a Budapest Honvéddal, fantasztikus szezont tudhat maga mögött, nagyszerű teljesítménnyel. A korábbi korosztályos válogatott 21 éves labdarúgónak a felkészülés első hete kimaradt egy kisebb betegség miatt, így csak a mai, hétfői napon csatlakozott lila-fehér társaihoz.

Immár fitten, egészségesen várod az új kihívásokat?

Igen, már nagyon jól érzem magam, örülök, hogy végre itt lehetek a többiek között, még az energiám vissza kell nyernem a kihagyás miatt, de bízom benne, hogy ez néhány nap alatt minden gond nélkül menni fog.

Újdonsült bajnokként érkeztél a IV. kerületbe, gondolom nincsenek motivációs gondjaid?

Örülök, hogy ilyen fiatalon bajnok lehettem, és remélem, hogy itt Újpesten is hasonló célokért küzdünk majd a szezonban, és a végén az öröm is akkora lehet, mint nekem volt idén.

Tavaly néhány hetet már eltöltöttél a Megyeri úton, milyen érzés volt a régi-új csapattársakkal összefutni?

Igen, valóban így volt, bő két hetet edzhettem itt, nagyon tetszett a társaság, a környezet, a klub munkatársai is szimpatikusak voltak, úgyhogy pozitív érzésekkel érkeztem vissza.

Mit vársz a rád váró tesztekről és a szerdán kezdődő ausztriai edzőtáborról?

Szeretnék minél jobban teljesíteni, mert maximalista vagyok, de tisztában vagyok azzal, hogy a betegségemet követően lassan nyerem majd vissza az erőnlétem. Bízom benne, hogy a jó felkészülést követően egy eredményes idény vár ránk.

#4

Kire

Ristevski

#4 Kire Ristevski