#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC
2021. október 30. 14:45

2021. október 30. 14:45

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Újult erővel vágunk bele a szezonba
2017. június 26. - ujpestfc.hu
Klubunk elnökével és ügyvezető igazgatónkkal beszélgettünk az új idényről és a terveikről.

Alig néhány hete ért véget a szezon, és az egész NBI-es mezőnyt figyelembe véve nálunk kezdődött el az egyik leggyorsabban és legnagyobb számban a játékosáramlás (eddig már 11 futballista érkezett a Megyeri útra).

Roderick Duchatelet (klubunk elnöke): Igen, ez valóban így van, egyre jobban ismerjük a magyarországi piacot, ezért pontosan tudjuk, hogy mit keresünk, és a technikai stábunkkal is rendkívül olajozott az együttműködés ez ügyben, ami segít abban, hogy gyors és jó döntéseket hozzunk. Meggyőződésünk, hogy ha még néhány játékos el is hagyja a klubot, akkor is erősebb csapatunk lesz ebben az idényben. Az eredmények tekintetében is arra számítunk, hogy sokkal jobbak lesznek, mint tavaly voltak.

Úgy tűnik, hogy jó a hírnevünk a játékosok körében, több olyan labdarúgó is minket választott, akik pénzügyileg vonzóbb ajánlatot kaptak más klubtól vagy kluboktól. Úgy gondolom, ennek oka az, hogy a futballisták rájöttek, hogy itt jobbá válhatnak és ez által megtehetik a következő lépést a karrierjükben.

Még további 3-4 játékos érkezésével számolunk a nyáron, hogy tovább finomítsuk a csapatot, miután láttuk mi hiányzik még. A cél ezért az idényben a dobogó a bajnokságban a kupa megnyerése mellett, amit mindig mi szeretnénk hazavinni.

A 2017/2018-as szezon nemcsak a megannyi újonnan érkező futballista végett lesz emlékezetes, hanem a klub megújulása miatt is.

dr. Gyarmati Eszter (klubunk ügyvezető igazgatója): Az elmúlt 132 év alatt többször is volt már a címerben kisebb-nagyobb változás, és ezek a módosítások mindig igyekeztek a hagyományok tisztelete mellett az új kor lendületének is megfelelni. A mai magyar mezőnyben is volt már példa hasonló változtatásra, megemlíthetjük a Videotont, az MTK-t, a Haladást vagy a Puskás Akadémiát. Klubunk az új logó készítőit is arra kérte, hogy olyan terveket készítsenek, amelyek megfelelnek a mai modern stílusirányzatoknak, de ugyanakkor tartsák meg azokat a jellegzetes motívumokat, amelyek egyértelművé teszik, hogy azt, melyik csapat viselheti a mezén. Fontosnak tartjuk, hogy egy letisztult és tiszteletet ébresztő címer kerüljön fel a lila-fehér szerelésre. Mindamellett az Újpest FC-t a legendái mellett a szurkolói tették, teszik naggyá, éppen ezért számunkra egyértelmű, hogy ez ügyben is támaszkodnunk kell szimpatizánsaink véleményére. Így a végső döntést az új logóval kapcsolatban ők hozhatják meg egy szavazás keretein belül. Természetesen az új címerhez egy új hazai mez is dukál majd, amely idén rendkívül különleges lesz, mert a Jomatól egy egyedi, csak nekünk tervezett és gyártott lila-fehér csíkos szerelést rendeltünk meg. Az új logóval ellátott egyedi tervezésű mezeket a gyártást követően július 20-án mutatjuk be a nagyközönségnek.

A nagy csapat mellett az utánpótlásban játszó fiatalok is pazarul teljesítettek, U19-es és U17-es tehetségeink megnyerték a bajnokságukat, U16-os együttesünk pedig a Budapest Bajnokság legjobbja lett, és a többi ifjú futballista is remekül szerepelt saját pontvadászatában.

Roderick Duchatelet (klubunk elnöke): Valóban, az U17-es fiúk feljebb lépnek egy osztállyal, és ezzel két másik csapatunkat is magukkal viszik. Ezt úgy sikerült elérnünk, hogy mindössze egy évvel vagyunk azután, hogy olyan szezonunk volt, ahol minden korosztályban indítottunk utánpótláscsapatot, ezért szeretnék gratulálni az összes játékosunknak és a technikai stábnak ezekért az eredményekért. A felsőbb osztály hasznos lesz számukra, mint ahogy az is az volt, hogy minden egyes meccsen koncentráltak legyenek. Számunkra azonban az még fontosabb, hogy a labdarúgók fejlesszék a képességeiket és ehhez nagy segítség lesz nekik, hogy erősebb ellenfelekkel játszhatnak majd. Azt is hallottam a technikai stábtól, hogy azok a futballisták, akiket korábban még győzködni kellett, hogy csatlakozzanak hozzánk, most már sorban állnak, hogy nálunk játszhassanak. Ez fantasztikus hír számunkra. Bízunk benne, hogy a fiatalok tovább folytatják a nagyszerű munkát és abban is, hogy hamarosan közölük néhány kimagasló tehetséget már a nagy csapatnál üdvözölhetünk.

Új mez, új logó, reméljük ezekhez nem párosul ebben az idényben egy ideiglenes stadion, ahol a hazai mérkőzéseinket kell játsszuk.

dr. Gyarmati Eszter (klubunk ügyvezető igazgatója): Bár a tárgyalások elején nem mindenben értettünk egyet Őze István Úrral, de mára már ez teljes mértékben megváltozott. A jó kapcsolatnak és a megannyi tárgyalásnak köszönhetően sikerült megegyeznünk egy mindkét fél számára kielégítő, hosszú távú stadionbérlési megállapodásról. Örömmel tájékoztatjuk a szurkolóinkat, hogy az UTE-val történt megállapodás értelmében, ha és amennyiben a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, mint az állami tulajdonban levő stadion vagyonkezelője engedélyezi, 25 éven keresztül játszhatjuk a hazai összecsapásainkat az egyetlen otthonunkban, a Szusza Ferenc Stadionban. Véleményem szerint ez a szerződés nemcsak a szurkolóinknak, hanem a csapatnak is egyfajta stabilitást biztosít, amelyet remélhetőleg az eredményekben is viszontláthatunk majd.

A három új lehetséges címervariációt és azok betűkódját a cikkünk alatt találhatják meg szurkolóink. Július 2. délig (vasárnap) kérjük, hogy küldjék el a számukra legszimpatikusabb logó betűkódját a cimer@ujpestfc.hu e-mail címre. A szavazók közül egy szerencsés szimpatizánsunk a Ferencvárosi TC elleni derbire 5, étel-italfogyasztást is magában foglaló VIP jeggyel lesz gazdagabb.

Az automata szavazatszámláló rendszer az e-mailben megjelölt betűkód alapján összesíti majd a leadott voksokat. Az alábbi logótervekre lehet szavazni:

 

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip