20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő
Edzői szemmel
2017. szeptember 8. - ujpestfc.hu
Csapatunk szombaton a Puskás Akadémia gárdáját fogadja az OTP Bank Liga 8. fordulójában. Nézzük, milyen mérkőzésre számít Nebojsa Vignjevic és Pintér Attila!

Nebojsa Vignjevic várakozása a Puskás Akadémia ellen: „Ellenfelünk együttesében is sok új játékos található, hiszen a felcsútiak sem tétlenkedtek az átigazolási szezonban. Amellett, hogy a friss igazolásaik technikás játékosok, biztos vagyok benne, hogy extrán motiváltak lesznek ellenünk. Ugyanakkor hazai pályán fogunk futballozni, így csak az lehet az elfogadható, ha a győzelemért játszunk, persze az üres lelátók ezt egy kicsit megnehezíthetik. Az elmúlt két hétben erősebbek és motiváltabbak lettünk, fontos számunkra a győzelem.”

Pintér Attila várakozása csapatunk ellen: „Tisztában vagyunk az Újpest gyengéivel és erősségeivel is. Mindent el fogunk követni, hogy begyűjtsük a három pontot, hiszen ebben a tizenkét csapatos bajnoki rendszerben minden győzelem aranyat ér. A játékosokat a héten megpróbáltuk felkészíteni a zárt kapus találkozóra, hogy minél jobban alkalmazkodni tudjanak a körülményekhez, és minél eredményesebben tudjunk futballozni. Hozzá kell tennem, nem könnyű feladat, hiszen üres lelátók előtt kell minél jobb mérkőzést játszani, mert a televízió előtt ülő szurkolókat ki kell szolgálni. Játékosként volt ilyenben részem, higgyék el, nem egyszerű dolog.”

 

#10

Zsótér

Donát

#10 Zsótér Donát