20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Videoton FC - Újpest FC

Puskás Akadémia Pancho Aréna, 2018. augusztus 25. 19:30

Puskás Akadémia Pancho Aréna
2018. augusztus 25. 19:30

Utánpótláscsapataink eredményei
2017. szeptember 12. - ujpestfc.hu
A hétvégi mérleg: 3 győzelem, 2 vereség, 1 döntetlen.

BLSZ bajnokság

Hegyvidék - Újpest FC U19: 0 - 1

Gólszerzőnk: Filipovics

Mundi Viktor, a felnőtt BLSZ első osztályú bajnokságban résztvevő U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Nehéz mérkőzést játszottunk, mivel az ellenfél eléggé megnehezítette a dolgunkat. Fegyelmezetten védekeztek, 4-5 ember mindig a labda mögött maradt. A széleken többször meg tudtuk őket bontani, sajnos a beadásokból nagy ziccereket hagytunk ki. Ezen a mérkőzésen középen nem tudtunk bontani, építkezni. A védekezésben jobban kell koncentrálni, az utolsó pillanatban majdnem elment a mérkőzés.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Máté, Bűkös, Németh G.

U19-es bajnoki mérkőzés

Újpest FC U19 - Veszprém FC U19: 2 - 1

Gólszerzőink: Antal, Szabó

Füle Antal, U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Jól kezdtük a mérkőzést, motiváltan és jó ritmusban futballoztunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, amik sajnos ki is maradtak. Ahogy ilyenkor lenni szokott, egy hibát az ellenfelünk góllal büntetett. Ez nem törte meg a csapatunk lendületét, két szép góllal sikerült megfordítani az eredményt, és megnyerni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

U17-es bajnoki mérkőzés

Veszprém FC U17 - Újpest FC U17: 4 - 3

Gólszerzőink: Tóth (2), Mógor

Komódi László, U17-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Olyan enerváltan kezdtük a mérkőzést a Veszprém otthonában, amit még nem tapasztaltam a srácoktól. Sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy több játékos ilyen gyenge futóteljesítménnyel és játékmegoldásokkal legyen fenn a pályán, mert akkor beindul a dominóeffektus. Egy ilyen nem várt teljesítménynél dicséretes, hogy vannak olyan futballistáink, akik kilépve a komfortzónájukból, kihajtva magukat próbálták a négygólos hátrányt megfordítani, ami majdnem sikerült is. Gratulálok a Veszprém csapatának!”

Jó teljesítményt nyújtottak: Tóth, Vörös

U16-os bajnoki mérkőzés

Veszprém FC U16 - Újpest FC U16: 0 - 5

Gólszerzőink: Földes (3), Mascsák, Buza

Szekeres Zoltán, U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Ezen a találkozón elsősorban a játékosok mentálisával voltam leginkább elégedett, egy rövid időszakokat leszámítva végig kezdeményező volt a csapat. A mutatott játékunk is relatíve jó képet öltött, de itt azért még van mit javítani ahhoz, hogy azt tudjam mondani, ennél nem volt több ebben a meccsben. Összességében gratulálok a csapatnak, hiszen az eredmény - a játék képe alapján - a hazai csapatra hízelgő.”

U15-os bajnoki mérkőzés

Újpest FC U15 - Vác: 1 - 4

Gólszerzőnk: Antal

Medgyes Péter, U15-ös csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Gratulálok a váci alakulatnak, megérdemelten győztek.”

U14-es bajnoki mérkőzés

Újpest FC U14 - Vác VLSE: 2 - 2

Gólszerzőink: Büki, Bocskai

Weisz Tamás, U14-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Nem kezdtük jól a találkozót, már a 13. percben vezetett ellenfelünk. Ezt követően rájöttünk, hogy elkezdődött a mérkőzés. A 15. percben egy szép támadásvezetésből, Büki Dániel távoli bombájával tudtunk egyenlíteni, innentől kezdve mi uraltuk a mezőnyt. Nem sokkal később, egy nagyszerű kiugratás után Bocskai Norbert nagyon okos és higgadt megoldást választva, átemelte a labdát a kijövő kapus felett. A második félidőben már kiegyenlítettebb volt a játék. A végére úgy éreztem, elfáradtunk, hiszen magunkra húztuk ellenfelünket, nem tudtuk annyit birtokolni a labdát, és a koncentrációnk is elfogyott. Ellenfelünk a 63. percben, egy szabadrúgást követően kiegyenlített. Jó iramú, színvonalas mérkőzést játszottunk. Gratulálok a csapatnak!”