#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.
Szurkolói információk
2017. szeptember 21. - ujpestfc.hu
A Mezőkövesd Zsóry FC elleni bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos biztonsági, közlekedési és általános tudnivalók.

szeptember 23-án, szombaton 18:15-kor kezdődő Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC találkozóval kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk a szurkolókat.

A találkozó a Mezőkövesdi Városi Stadionban kerül megrendezésre, amelynek pontos címe: Mezőkövesd, Széchenyi István u. 56, 3400.

Az MLSZ Minősítő Bizottságának döntése értelmében a mérkőzés normál biztonsági kockázatú besorolást kapott, ezért Rendőrségi korlátozásokra nem kell számítani a találkozó kapcsán.

Kapunyitás a meccs előtt másfél órával, azaz 16:45-kor lesz, jegyinformációk az alábbi linken érhetőek el.

A rendezők a Mezőkövesdi Városi Stadionnál kialakított ellenőrzőpontokon szúrópróba szerűen vizsgálhatják szurkolóinkat, hogy ellenőrizzék jegyüket, valamint összevessék a belépőn szereplő adatokat a személyazonosságukat igazoló dokumentumokkal. A stadionba azon szurkolóink léphetnek majd be, akik nem állnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy, melynek eldobása sérülést okozhat/nem birtokolnak mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet. Továbbá tudomásul veszik, hogy az ellenőrzés és az ott tartózkodás ideje alatt róluk kép- és hangfelvétel készíthető. 

Közlekedési információk:

Szurkolóink az M3-as autópályáról érkezve a Mezőkövesd/Borsodivánka lehajtónál a sztrádát elhagyva, a városban haladva bal kéz felől közelíthetik majd meg a stadiont és annak vendégszurkolók részére fenntartott parkolóját.

Azon szurkolóinknak, akik vonattal tervezik megközelíteni a találkozó helyszínét a Keleti pályaudvarról 13:30-kor induló vonatot ajánljuk. A járat 15:43-ra érkezik Mezőkövesdre. Mindkét esetben Füzesabonynál kell átszállni a célállomás előtt. A mérkőzést követően 21:12-kor indul Budapestre szerelvény, amely szintén egy átszállást követően (Hatvanban) 23:25-re ér be a Keleti pályaudvarra.

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező szurkolóinkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére, és arra, hogy a helyszínen működjenek együtt a rendezőkkel.

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid