#24 Rácz Barnabás
Születési idő 1996. 04. 26.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Novothny, Zsótér, Tischler a derbiről
2017. október 17. - ujpestfc.hu
Támadóinkat kérdeztük a 222. klasszikus összecsapásról.

„Várom az összecsapást, hiszen a második fordulóban már megéreztem, milyen is egy derbin a pályára lépni. Remélem, hogy a saját játékunkat tudjuk majd játszani, mivel a Szusza Ferenc Stadionban bebizonyítottuk, képesek vagyunk bajba hozni riválisunkat. Természetesen az első idei derbin a Ferencvárosnak is volt jó pár helyzete, most is ilyen mérkőzésre számítok. Dönteni az fog, hogy ki lesz képes kihasználni a helyzeteit, mikor a másik fölé kerekedik. Két éve már fejeltem egy gólt a Groupamában a 90. percben, most egészen biztos, hogy más érzés lenne betalálni, és nem várnék a meccs utolsó percéig sem” - nyilatkozott honlapunknak Novothny Soma.

„Jó érzéseim vannak a derbivel kapcsolatban. Természetesen fokozottan készülünk az összecsapásra, és bízom benne, hogy jó játékkal és győzelemmel fogjuk megajándékozni kiváló szurkolóinkat. Szeretnék javítani a két csapat mérlegén, és egyértelműen a győzelmek számát növelném. Egy Fradi elleni győzelem motiváló lenne a csapat számára a jövőben, a fejekben is rendet tenne. A csapat sikere fontosabb, mint az én góljaim száma, de természetesen nagy élmény lenne betalálni” - vélekedett Zsótér Donát.

„Mindenki tudja, mennyire fontos ez az összecsapás. A derbin nem számít a tabellán elfoglalt helyezése a csapatoknak, ugyanakkor az tény, hogy a Ferencváros most jó formában van. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, szükségünk van a három pontra. Biztos vagyok benne, hogy fanatikusainknak köszönhetően remek hangulat lesz. Bajnoki mérkőzésen még nem szereztem gólt a Groupama Arénában, de nyilván remélem, ez most szombaton megváltozik. Természetesen, ha nyerünk, de én nem találok a kapuba, akkor is boldog leszek, mert a csapat győzelme a legfontosabb.” - nyilatkozott honlapunknak Tischler Patrik.

#24

Rácz

Barnabás

#24 Rácz Barnabás