Újpest FC - DVSC
Szusza Ferenc Stadion, 2019. április 27. 17:00

Szusza Ferenc Stadion
2019. április 27. 17:00

Utánpótláscsapataink eredményei
2017. október 31. - ujpestfc.hu
Egy gyűjtőcikkben fiataljaink hétvégi mérlege.

BLSZ bajnokság

Újpest FC U19 - Gázgyár: 3 - 1

Gólszerzőink: Szűcs, Németh K., Filipovics

Mundi Viktor, a felnőtt BLSZ első osztályú bajnokságban résztvevő, U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amelyen sikerült begyűjteni a 3 pontot. Jól kezdtük a találkozót, és egy szép góllal megszereztük a vezetést. Később is mi domináltunk, de az utolsó átadásokba sok hiba csúszott. A második félidőben mindkét oldalon akadtak lehetőségek, amelyek közül nekünk sikerült újabb találatot elérni.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Fék, Szűcs, Németh K.

U19-es bajnoki mérkőzés

Paks U19 - Újpest FC U19: 3 - 2

Gólszerzőink: Barabás, Katona

Kovács Ervin megbízott edző így értékelte a mérkőzést: „Gyenge kezdés után jól játszottunk, és a szünetig sikerült is megfordítani az eredményt. A második félidőben hiába voltunk végig mezőnyfölényben, gólt már nem rúgtunk, de sajnos olyan egyéni hibákat vétettünk, amit ezen a szinten már gólokkal büntetnek.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Ferkel, Csongvai, Illovai

U17-es bajnoki mérkőzés

Újpest FC U17 - Szolnoki MÁV FC: 1 - 0

Gólszerzőnk: Tóth

Szekeres Zoltán, U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Büszke vagyok a csapatomra, mert 92 percen keresztül próbálta feltörni a nagyon masszívan és zártan védekező ellenfelünket. Ilyenkor benne van a játékban, hogy a kontrákból veszélyes akciókat vezethetnek ránk, de ezeket a védelmünk megoldotta. Mérkőzés végén történtekről csak annyit, hogy nem futballpályára illő jelenetek zajlottak, és ezt nagyon sajnálom!”

U16-os bajnoki mérkőzés

Újpest FC U16 - Szolnoki MÁV FC: 5 - 0

Gólszerzőnk: Földes, Hajdu (2), Vida, Gerő

Szekeres Zoltán, U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A Szolnok ellen a szebbik arcát mutatta a csapat, és viszonylag jó játékkal rukkoltak elő a játékosok. A múlt heti bajnokival ellentétben, kezdeményezőbbek és agresszívabbak voltunk.”

U15-os bajnoki mérkőzés

Budaörs - Újpest FC U14: 2 - 4

Gólszerzőink: Riesz (2), Bernáth, Antal

Medgyes Péter, U15-ös csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A rossz időjárási viszonyok közepette megrendezésre kerülő mérkőzésen megérdemelten nyertünk. Mezőnyfölényünkből kiindulva nagyobb arányú győzelmet vártam, viszont az ellenfél második találata után megrogytunk, és több lehetőséghez is hozzá segítettük az ellenfelet, aki nem élt a lehetőségekkel. Nagyobb koncentrációt várok a mérkőzés egész ideje alatt.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Riesz, Antal, Bernáth 

U14-es bajnoki mérkőzés

Budaörs - Újpest FC U14: 0 - 7

Weisz Tamás, U14-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A nagyon hideg és szakadó eső ellenére, jó ritmusban kezdtük a mérkőzést. Már az elejétől mi voltunk a kezdeményezőbb csapat, több lehetőséget is kidolgoztunk, ami kimaradt, de folyamatosan nyomás alá helyeztük ellenfelünket. Büki Dániel két szenzációs szabadrúgásgólját követően nagyon felszabadultan játszottunk. A második játékrészben nagyon tudatos, jó támadó játékkal, remek egyéni teljesítményekkel, és Rutterschmid Kristóf három góljával tovább növeltük előnyünket. Nagyon egységes és motivált Újpestet láttam a pályán.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Büki, Rutterschim

Leány U19-es bajnoki mérkőzés

Kelen SC - Újpest FC U19: 0 - 9

Gólszerzőink: Markó (4), Soós (2), Péter, Szabó, Gál

Kiss Fanni, U19-es női csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Már a mérkőzés elejétől dominálni tudtunk. Nagyon motiváltan futballozott az egész csapat. Szép támadásokat vezettünk, nagyon akartuk a győzelmet, aminek az eredményeként kilenc gólig sikerült eljutnunk ezen a meccsen. Gratulálok az egész csapatnak a teljesítményükért!”