Újpest FC - DVSC
Szusza Ferenc Stadion, 2019. április 27. 17:00

Szusza Ferenc Stadion
2019. április 27. 17:00

Utánpótláscsapataink eredményei
2017. november 7. - ujpestfc.hu
Egy gyűjtőcikkben fiataljaink hétvégi mérlege.

BLSZ bajnokság

REAC - Újpest FC U19: 1 - 2

Gólszerzőink: Máté, Gelencsér

Mundi Viktor, a felnőtt BLSZ első osztályú bajnokságban résztvevő, U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Sikerült megnyernünk a rangadót. Végig stabil volt a csapat, de játékban csak bizonyos periódusokban nyújtottunk jó teljesítményt. A mérkőzés első játékrészében az ellenfélnek is voltak lehetőségei, a másodikban már mi irányítottunk. Gratulálok a csapatnak, sok ilyen jellegű mérkőzésre lenne szükségünk.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Máté, Hajnal, Szűcs, Németh K., Kubanek

U19-es bajnoki mérkőzés

Újpest FC U19 - Szolnok U19: 4 - 0

Gólszerzőink: Bocsi (2), Barabás, Illovai

Kovács Ervin megbízott edző így értékelte a mérkőzést: „A szervezetten játszó Szolnok ellen jó ritmusban és eredményesen kezdtük a mérkőzést. Végig uraltuk és irányítottuk a játékot, ha a ziccereknél jobban koncentrálunk, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!”

Jó teljesítményt nyújtottak: Ferkel, Katona, Csongvai, Barabás, Bocsi

U17-es bajnoki mérkőzés

PMFC U17 - Újpest FC U17: 1 - 1

Gólszerzőnk: Kálnoki

Komódi László, U17-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Kezdeményezőbb, stílusosabb futballt játszottunk, mint ellenfelünk. Sajnos hiába érvényesült a mi akaratunk ezen a találkozón és játszottunk jól, egy buta hiba miatt csak egy ponttal utazhattunk haza.”

U16-os bajnoki mérkőzés

PMFC U16 - Újpest FC U16: 1 - 0

Szekeres Zoltán, U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Az én olvasatomban pénteken a futball igazságos volt. Hiába küzd, akar és kezdeményez egy csapat a második félidőben, hiába alakít ki nyomasztó mezőnyfölényt, hiába jobb az ellenfélnél, ha az első játékrészben semmit nem tesz azért, hogy jól játsszon, gólt rúgjon és esetleg nyerjen.”

U15-os bajnoki mérkőzés

Újpest FC U15 - Budai FC: 4 - 0

Gólszerzőink: Tóth (2), Laczik, Konkoly

Medgyes Péter, U15-ös csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! A játék képe alapján nagyon kiegyensúlyozott ütközet volt. Egy kicsivel többet birtokoltuk a labdát, viszont ellenfelünk több ziccert is kihagyott, többek között kapusunknak is köszönhetően. Nagyon értékes három pontot tartottunk itthon.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Tóth, Laczik, Csikós 

U14-es bajnoki mérkőzés

Újpest FC U14 - Budai FC: 3 - 1

Gólszerzőink: Büki, Csóri, Fisher

Weisz Tamás, U14-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, jó iramban, kezdeményező játékkal. Mindjárt az összecsapás elején egy büntetőből megszereztük a vezetést, ami megadta a kellő önbizalmat a csapatnak. Mind a két játékrészben mezőnyben és helyzetekben is felülmúltuk ellenfelünket. A második félidőben annyi lehetőséget, ziccert hagytunk ki, amivel bajnokságot lehet nyerni. Pozitívum, hogy ezeket ki is kell dolgozni. Jó játékkal, megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak!”

JET-SOL Liga Női NB I.

ETO FC Győr - Újpest FC: 6 - 1

Gólszerzőink: Markó (4), Soós (2), Péter, Szabó, Gál

Oroszi Sándor, női csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A mérkőzés végeredménye nem tükrözi a játék képét. A néhány ellenünk ítélt igazságtalan döntés rányomta a bélyegét csapatunk játékára. A 75. percig partnerei voltunk ellenfelünknek, utána viszont nem az elképzeléseink szerint alakult a mérkőzés.”

Leány U16 NP Keleti csoport

Airnergy - Újpest FC U16: 3 - 2 (2017.10.31.)

Csendom Kristóf, női U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A mérkőzést jól kezdtük, a széleken több ígéretes helyzetet is kialakítottunk, így a vezetést is sikerült megszereznünk. Sok hiba akadt a tengelyben, sok labdát eladtunk, amit az ellenfél könyörtelenül ki is használt. A mérkőzés végén ugyan sikerült szépíteni, de ez nem volt elég a pontszerzéshez. A kiegyenlített mérkőzésen megbosszulta magát a rengeteg eladott labda és a rossz helyzetkihasználás.”

Leány U16 NP Keleti csoport

Újpest FC U16 - Airnergy: 1 - 3 (2017.11.05.)

Csendom Kristóf, női U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A mérkőzést jól kezdtük, és először a szezonban teljes kerettel tudtunk készülni. Sajnálatos módon az összecsapás 14. percében egy szerencsétlen mozdulat következtében Pál Andrea játékosunk kulcscsonttörést szenvedett, akinek ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánok. Csapatunk ezek után láthatóan visszaesett, később a kihagyott helyzeteink megbosszulták magukat. Sajnálatos módon a mérkőzést az ellenfél csapata megérdemelten nyerte meg.”