20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Budapest Honvéd - Újpest FC

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2018. december 15. 19:30

Új Hidegkuti Nándor Stadion
2018. december 15. 19:30

Utánpótláscsapataink eredményei
2017. november 14. - ujpestfc.hu
Egy gyűjtőcikkben fiataljaink hétvégi mérlege.

BLSZ bajnokság

Újpest FC U19 - Pestszentimre: 0 - 0

Mundi Viktor, a felnőtt BLSZ első osztályú bajnokságban résztvevő, U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Ezen a mérkőzésen sajnos gyengén játszottunk. A támadásainkban nem volt kellő agresszivitás, kevés váratlant húztunk, helyzeteink szinte csak rögzített szituációk után voltak. A védekezésünkbe is gyakran hiba csúszott, az ellenfélnek több lehetősége adódott a gólszerzésre. Annak a csapatnak, akinek céljai vannak, ennél lényegesen többet kell nyújtania.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Kubanek, Filipovics

U19-es bajnoki mérkőzés

PMFC U19 - Újpest FC U19 : 1 - 2

Gólszerzőink: Antal, Csongvai

Füle Antal, U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A mérkőzés nem a játékról, inkább a küzdelemről szólt. A játékvezető engedte a kemény test-test elleni párharcokat, ezért alig alakult ki folyamatos játék a pályán. A fiúk igazi csapatként, egymást kisegítve futballoztak, megérdemelten nyertek. Gratulálok a csapatnak a sikerhez, ez férfimunka volt!”

U17-es bajnoki mérkőzés

Újpest FC U17 - DVTK U17: 1 - 3

Gólszerzőnk: Karabacak

Komódi László, U17-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Egy félidőn keresztül kiváló játékot mutattunk be a Diósgyőr ellen. Ellenfelünk sajnos a második játékrészben fizikálisan fölénk nőtt, de így is stílusos csapatjátékot és jó egyéni teljesítményeket láttam, ez a fejlődésünket igazolja. Gratulálok mindkét csapatnak!”

U16-os bajnoki mérkőzés

Újpest FC U16 - DVTK U16: 3 - 2

Gólszerzőink: Mascsák, Szabó, Buza

Szekeres Zoltán, U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Bárcsak minden meccs ilyen lenne ebben a bajnokságban… Végre egy nyílt, nagy iramú, lüktető, izgalmas és emócióval teli mérkőzés! Ehhez értelemszerűen kettő, kezdeményező csapatra volt szükség, aminek talán jobban örülök, mint a győzelemnek. Szintén pozitív, hogy a múlt hetihez képest sokkal jobb csapatjátékot láttam, illetve sok jó egyéni teljesítményt figyelhettem.”

U15-os bajnoki mérkőzés

Szolnoki MÁV UFC - Újpest FC U15: 2 - 5

Gólszerzőink: Antal (3), Balogh Béla, Laczik

Medgyes Péter, U15-ös csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Óriási mezőnyfölényünk ellenére nagyon sajnálom, hogy nem használtuk ki a rengeteg kialakított gólhelyzetet. Még mindig várom játékosaimtól az igazán kiugró teljesítményt.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Antal, Balogh Bulcsú, Laczik, Balogh Béla,  

U14-es bajnoki mérkőzés

Szolnoki MÁV UFC - Újpest FC U14: 0 - 1

Gólszerzőnk: Büki

Weisz Tamás, U14-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Nagyon motiváltan és jól kezdtük a mérkőzést. Mindjárt az elején helyzeteket alakítottunk ki, kezdeményezőbb játékot játszottunk. Érezhető volt a csapaton, hogy el akarjuk hozni a három pontot. Bocskai tizenhatoson belüli buktatása után büntetőhöz jutottunk az első félidőben, a büntetőt sikeresen értékesítettük. A második játékrészben magabiztos játékot produkáltunk. Stabil védekezésből nagyon gyorsan tudtunk támadásokat vezetni, amikből több százszázalékos ziccerünk volt. Sajnos a helyzetkihasználásunk miatt nem lett nagyobb arányú a győzelem. Elégedett vagyok a játék képével és a csapat hozzáállásával, gratulálok a csapatnak!”

Jó teljesítményt nyújtottak:Dalnoki, Büki, Fischer 

JET-SOL Liga Női NB I.

Újpest FC - Ferencvárosi TC: 0 - 10

Oroszi Sándor, női csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Megérdemelten nyert a jobb erőkből álló ellenfelünk. A gyakran hibás játékvezetés hozzájárult a nagyarányú vereséghez. A második félidei szoros játék kis reménysugárként szolgál a tavaszi idényre nézve.”

Leány U19 Közép csoport

Újpest FC - Vasas Kubala Akadémia: 13 - 0

Gólszerzőink: Soós (5), Markó (4), Péter (2), Lőrinc, Lipkovics

Kiss Fanni, női U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Jó iramban, kezdeményező játékkal, agresszív letámadással kezdtük a mérkőzést. Ennek eredményeként sikerült hamar megszereznünk a vezetést. Az egész mérkőzés folyamán kellő önbizalommal, jó mentalitással fociztak a lányok, láthatóan élvezték a játékot. Jó döntéseket, megoldásokat választottak a mezőnyben és a kapu előtt is. Pozitívum, hogy javult a helyzetkihasználásunk. Szép játékkal, megérdemelten nyertünk, gratulálok az egész csapatnak!”

Leány U16 NP Keleti csoport

Kelen SC - Újpest FC: 14 - 1

Gólszerzőnk: Szécsi

Kiss Fanni megbízott edző így értékelte a mérkőzést: „Sajnos ezen a mérkőzésen nem voltak elég motiváltak és koncentráltak a lányok láthatólag. A Kelen SC csapata jobb erőt képviselt. Sok hibával játszottunk hátul, amit az ellenfél többször ki is használt. Ezeket a hibákat megpróbáljuk kijavítani a tavaszi idényre.”