#77 Giorgi Beridze
Születési idő 1997. 05. 12.
Szurkolói információk
2017. november 23. - ujpestfc.hu
A DVTK elleni bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos biztonsági, közlekedési és általános tudnivalók.

A november 25-én, szombaton 15:30-kor kezdődő DVTK - Újpest FC találkozóval kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk kedves szurkolókat.

A találkozó a Nagyerdei Stadionban kerül megrendezésre, amelynek pontos címe: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.

Az MLSZ Minősítő Bizottságának döntése értelmében a mérkőzés normál biztonsági kockázatú besorolást kapott.

Jegyvásárlási információk ITT érhetőek el.

Azon kedves szurkolóink léphetnek a stadionba, akik a Nagyerdei Stadionnál kialakított ellenőrzőpontokon alávetik magukat a jegyellenőrzésnek, együttműködnek a rendezőkkel és a rendőrség munkatársaival, vállalják, hogy a rendező felszólítására igazolják személyazonosságukat, nem állnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy, melynek eldobása sérülést okozhat/nem birtokolnak mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet. Továbbá tudomásul veszik, hogy az ellenőrzés és ott tartózkodás ideje alatt róluk kép- és hangfelvétel készíthető. A fenti folyamat az átlagosnál több időt vehet igénybe, ezért arra kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz.

Kapunyitás a mérkőzés kezdete előtt egy órával, 14:30-kor!

Megközelítés és parkolás

Gépjárművel közlekedő szurkolóinkat az M3-as autópályáról az M35-ös autópályára áttérve, az autópálya Böszörmény úti lehajtónál várják, és kísérik be majd a stadionba a Rendőrség munkatársai.

Parkolási lehetőség a Nagyerdei körúton, vagy a rendőrség által kijelölt területen.

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező szurkolóinkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére, és arra, hogy a helyszínen működjenek együtt a rendezőkkel.

 

#77

Giorgi

Beridze

#77 Giorgi Beridze