#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
Irány Debrecenbe, a Diósgyőr ellen!
2017. november 23. - ujpestfc.hu
Igazi rangadó elé nézünk hétvégén, szombaton délután fontos három pontért megy majd a küzdelem. Legyen ismét tele a vendégszektor.

Csapatunk szombaton 15:30-kor a Nagyerdei Stadionban lép pályára a DVTK vendégeként. Az idei bajnoki tabella igen sűrű, így a téli szünet előtt, a hátralévő három mérkőzés alatt van még esély feljebb lépdelni a rangsorban. Csapatunk a dobogós, harmadik helyezéstől mindösszesen 3 pontra található. Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy ellenfelünk szorosan a sarkunkban, 1 ponttal van csak lemaradva, így igazi „hatpontos” mérkőzés vár tehát a fiúkra a hétvégén. Főként, ha azt is figyelembe vesszük, hogy győzelmünk esetén vendéglátóinkat 4 pontra szakíthatnánk le magunkról.

Ahogy azt sokan, sokszor, sok helyen elmondták már, a szurkolás és a hazai hangulat megteremtése a játékosoknak plusz egy mezőnyjátékossal ér fel a 90 perc alatt. Lila-fehér szurkolóink pedig megszámlálhatatlan mérkőzés alkalmával bizonyították már, hogy az újpesti hangok a leghangosabbak tudnak lenni a lelátókon, függetlenül attól, hogy hívják a stadiont, ahol játékosaink kifutnak a gyepre. Töltsük meg tehát ismét a debreceni stadion vendégszektorát, buzdítsuk a fiúkat szabályosan, és teremtsünk igazi újpesti hangulatot a cívisvárosban.

„Egy mérkőzés alkalmával többször előfordulhat olyan esemény, történéssorozat, amin a szurkolók könnyedén átsegíthetnek minket. Értelemszerűen minél több szimpatizánsunk, lila-fehér fanatikusunk van a lelátón, annál több plusz erőt és motivációt tudnak adni. Ez mindig nagyon jól szokott esni nekünk” - mondta honlapunknak Novothny Soma, akit drukkereink jelenlétének fontosságáról kérdeztünk.

Szombaton délután szóljon tehát minél hangosabban a Hajrá, Lilák a Nagyerdei Stadionban, és hozzuk haza együtt a három pontot a IV. kerületbe!

Kedves szurkolóink, a mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformációkról IDE, a szurkolói információkról pedig IDE kattintva olvashatnak.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko