20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Budapest Honvéd - Újpest FC

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2018. december 15. 19:30

Új Hidegkuti Nándor Stadion
2018. december 15. 19:30

Így Pajovic a második gólról
2017. december 4. - ujpestfc.hu
Kiváló kapusunk a Balmazújváros elleni mérkőzésünk második játékrészének elején nézett el egy szabadrúgást, megkérdeztük, mi lehetett a gond.

Igazi csemegének nézett ki a szöglettel felérő vendég szabadrúgás, mégsem az lett belőle. Miért?

Vártam a beívelést, de egyúttal arra is fel voltam készülve, hogy egy vendégjátékos elfut majd előttem, ez így is történt. Végig követtem a labda ívét, viszont elszámítottam magam. Úgy érzékeltem, a labda a kapu mellé fog érkezni, ehelyett centikkel, de befért a kapufa mellett. Nem számítottam rá, ahogy sokakat, engem is meglepett. Nagyon sajnálom.

Múlhatott ezen a győzelem?

Fontos megemlítenem, hogy a mérkőzés után az öltözőben az első dolgom volt az összes csapattársamtól elnézést kérni, hiszen egyértelműen az én hibám volt a második balmazújvárosi gól. Rossz döntést hoztam, de a futball ilyen, ez mindenkivel előfordulhat időközönként, ettől függetlenül voltak lehetőségeink, megnyerhettük volna a mérkőzést.

A Puskás Akadémia ellen játsszuk az őszi idény utolsó mérkőzését az idei bajnoki szezonban. Mit vársz attól a meccstől?

A most szombati összecsapás teljesen más mérkőzés lesz, mint a szeptemberi. Jó formában vagyunk, nem szenvedtünk vereséget öt bajnoki meccs óta, és ebben a sorozatunkban csak két döntetlenünk van, így természetesen a három pontért megyünk Felcsútra. Szeretnénk jól lezárni az évadot, amihez egy győzelem szükséges a Puskás Akadémia ellen, ezzel - és egy kis szerencsével - nagyon közel kerülhetnénk a Debrecenhez, akik a bajnokság harmadik helyén állnak.

#26

Nagy

Dániel

#26 Nagy Dániel