20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Budapest Honvéd - Újpest FC

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2018. december 15. 19:30

Új Hidegkuti Nándor Stadion
2018. december 15. 19:30

Utánpótláscsapataink eredményei
2017. december 5. - ujpestfc.hu
Egy gyűjtőcikkben fiataljaink hétvégi mérlege.

U19-es bajnoki mérkőzés

Újpest FC U19 - Mercedes-Kecskeméti LA U19: 4 - 1

Gólszerzőink: Nemes, Barabás (2), Bocsi 

Füle Antal, U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Kicsit álmosan kezdtünk, amit az ellenfelünk az ötödik percben góllal büntetett. Ezután viszont átvettük a játék irányítását, és még az első félidőben megfordítottuk az eredményt. A második játékrészben is jól játszottunk, sikerült tovább gyarapítani a találataink számár, így magabiztos győzelem lett a vége. Gratulálok a srácoknak a teljesítményükhöz.”

U17-es bajnoki mérkőzés

Zalaegerszegi TE U17 - Újpest FC U17: 0 - 3

Gólszerzőink: Tóth O, Kálnoky, Kenyeres

Komódi László, U17-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Sajnos nem tudtuk folytatni azt a kiváló játékot, amit az előző fordulókban mutattunk. Pontatlan átadások kevés futás jellemezte a csapatot. Az első játékrészben volt olyan időszak, amikor úgy éreztem, 5-en futballozunk 10 ellen, és csak a szerencsén múlott, hogy nem kaptunk gólokat. A játék igazságtalansága, hogy mégis mi tudtunk vezetést szerezni. Második félidőre feljavult a játékunk, de ekkor sem játszottunk jól, volt két egyéni villanás, amikből gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatnak az őszi teljesítményhez!”

U16-os bajnoki mérkőzés

Zalaegerszegi TE U16 - Újpest FC U16: 5 - 0

Szekeres Zoltán, U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Az utolsó bajnoki meccsünkön is hasonló volt a forgatókönyv, mint az egész szezonban. Mi próbáltunk játszani és kezdeményezni, az ellenfél pedig a hibáinkból akart gólokat szerezni. Sajnos az első 10 percben sikerült két gólt rúgatni a hazaiakkal, akik ezt követően 2-0-ra vezettek úgy, hogy nem passzoltak egymáshoz háromnál többet. A biztos vezetés birtokában a ZTE továbbra is kontrákra rendeződött be. A játékvezetői felfogás is segítette a hazaiak játékstílusának kibontakozását, azaz az alattomos és tisztátalan játék ötvözetét a kontratámadásokkal. Ebben a „játékban” ténykérdés, hogy alulmaradtunk, ugyanakkor értékelem a csapat labdabirtoklását, kezdeményezését és viselkedését.”

U14-es bajnoki mérkőzés

Goldball ’94 FC - Újpest FC U14: 2 - 8

Gólszerzőink: Büki (2), Joó (2), Bocskai, Rutterschmid (2), Szalai