#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - MOL Fehérvár FC
2021. október 22. 20:00

2021. október 22. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Újabb négy játékosunk számolt be szünetbéli teendőiről
2017. december 20. - ujpestfc.hu
Mohl Dávid, Bojan Sankovic, Windecker József és Nagy Dániel sem tétlenkednek január közepéig.

Mohl Dávid: Mivel jelentkeztem az MLSZ által meghirdetett C licences képzésre, így az első hetem a szövetség székházában töltöttem. Minden nap volt gyakorlati és elméleti képzés, amit majd a január 5-i vizsga zár le. Hosszútávú projektjeim egyik része az edzői képesítések megszerzése, így idén az ünnepeket tanulással töltöm. A szentestét családommal Budapesten töltjük, azán pedig indulunk a nagymamákhoz. Lehetséges, hogy az újévet pár csapattárssal együtt köszöntjük majd, de ennyire előre még nem szerveztünk semmit, meglátjuk, hogyan alakul majd.


(Litauszki Róbert és Mohl Dávid)

Bojan Sankovic: Gondolom egyáltalán nem meglepő, hogy karácsonykor a családommal leszek. A szilvesztert a barátnőmmel töltöm, akivel Szlovéniába utazunk pár napra.

Windecker József: A szünet első etapjában 4 napot töltöttem barátnőmmel és Novotny Somával Zakopanéban, ahonnan hétfőn tértünk vissza. December 24-től 26-ig a szüleimmnél leszünk Soltvadkerten a kedvesemmel, majd 27-én átmegyünk páromékhoz Győrbe, ahol a szilvesztert is tölteni fogjuk. Az új év első napján jövünk majd vissza a fővárosba, és megkezdem az egyéni edzéstervemben leírtakat, közben szorítok barátnőmnek, aki vizsgázni fog 2018 első napjaiban. Összeségében aktív kikapcsolódás lesz számomra ez a téli szünet, amiben lesz idő találkozni a családdal és a barátaimmal egyaránt.  

Nagy Dániel: Mi minden szokásos karácsonyi rítust tartunk. December 24-én mindenki hozzánk jön, és délután öt órakor vacsorázunk egy nagyot. Ilyenkor a nagymamámék és az unokatesómék is csatlakoznak hozzánk, így nagyon sokan leszünk az asztal körül. A menüsorból nem hiányozhat a hortobágyi palacsinta és a halászlé sem. Karácsony első napján meglátogatjuk mindkét mamámat, másodnapján pedig már a barátokkal találkozunk, beszélgetünk. A szilveszterre még nincs programom, de ez teljesen normális, így, hogy idén hazaköltöztem Magyarországra, biztos, hogy a barátokkal egy spontán alakuló újévköszöntőn veszünk majd részt.


(Bojan Sankovic, Windecker József és Nagy Dániel)

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián