20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 17:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 17:00

Igencsak felfutott Enis Bardhi értéke
2018. január 15. - ujpestfc.hu
Joggal lehetünk büszkék egykori játékosunkra, akinek egészen biztos, hogy nem a Levante lesz az utolsó nagy csapata.

Enis Bardhi 2014 augusztusában, mindössze 19 évesen érkezett a Megyeri útra. Az egykori válogatott macedón labdarúgónk a lila-fehér szerelésben eltöltött három éve alatt 82 magyar bajnoki mérkőzésen 21 gólt szerzett csapatunknak, ez idő alatt végig tudatosan építgette tehetségét. Ambíciójának első gyümölcseként tavaly nyáron beteljesült első álma, a spanyol első osztályba, a Levante UD együtteséhez igazolhatott, amire klubunk méltán lehet büszke. „Soha nem fogom elfelejteni az Újpestet. Az első nagy csapat volt, ahová igazolhattam, és mindig emlékezni fogok a csapattársaimra, az edzőimre, a sportpszichológusomra és természetesen a szurkolókra. Újpestről is mindenki részese az elismeréseimnek” - nyilatkozta egy nemrég honlapunknak adott visszatekintő interjújában Enis. Volt támadó középpályásunk természetesen megállja a helyét a LaLigában is, nem is akárhogy. Eddig 20 tétmérkőzésen futott ki a spanyol gyepre, és már négy találatnál jár.

Ami azonban érdekesebb, hogy a 2018 első napján frissült Transfermarkt adatai szerint Bardhi ára 5 millió euróra ugrott. Ezt az adatot látván büszkeségünk még magasabb szintre lépett, és kívánjuk neki, hogy eredményei által elért értéke a jövőben ne álljon meg a felfelé ívelő pályán.

Az Újpest FC büszke rá, hogy egy mérhetetlen ambíciókkal megáldott, igazán tehetséges és most már egy igen magas értéket képviselő játékost tudott adni ismét az európai topfutballnak. Klubunk minden nap megfeszített munkával dolgozik azon, hogy minél több Bardhihoz hasonló büszkeségünk legyen a jövőben, különös és maximálisan kiemelt figyelmet szentelve utánpótlásunk szakmai fejlődésére, fejlesztésére.

A végére szeretnénk szurkolóinknak, fanatikusainknak még egy igazán értékes pillanatot mutatni. Mint tudott, Souleymane Diarra egy év kölcsönszereplését tölti az RC Lens együttesében, ahol pár napja, a tavalyi év végén igencsak szép találatot szerzett, íme:

Diarra is szépen gyűjtögeti a francia meccseinek számát, már 15 alkalommal kapott lehetőséget a bizonyításra, és 4 gólt szerzett.

#77

Giorgi

Beridze

#77 Giorgi Beridze