#31 Rossy Lubaki
Felhívás a klubkártya tulajdonosoknak!
2018. február 6. - ujpestfc.hu
Megváltozott a klubkártyák lejárati ideje, a hosszabbításhoz az érintettek hozzájárulása szükséges.

Az Újpest 1885 Futball Kft. 2016. április 21-én kiadott adatkezelési tájékoztató címe, 5. és 6. pontja a mai nappal módosult. Az új adatkezelési tájékoztató annak tudomásulvételétől érvényes és alkalmazandó a kártya rendszer valamennyi használójára, de 15 nap elteltével a régi tájékoztató hatályát veszti, visszavonásra kerül és helyébe a módosulások lépnek.

A módosítás oka a klubkártyák megváltozott lejárati ideje, valamint a kapcsolattartási célú elektronikus e-mail címek beszerzése és validálása, amelyet az Újpest FC kizárólag kapcsolattartási célból (erre vonatkozó külön felhatalmazás nélkül marketing célra nem) kezel. A hosszabbításhoz az érintettek hozzájárulását kérjük, azonban az elektronikus felület további használatának feltételévé válik a kapcsolattartási e-mail cím megadása.

A módosítások folytán a kártyabirtokos a https://klubkartya.mlsz.hu oldalon bejelentkezés után saját maguk nyilatkozatnak arról, hogy kívánják-e kártyájuk meghosszabbítását kérni a kiállítástól számított 10 évig, 18 év alatti személyek esetében 5 évig, illetőleg maguk adhatják meg elektronikus levélcímüket. A kapcsolattartási célú e-mail címre adatvédelmi szempontokból (többek között az adatbázis pontosságának alapelvéből fakadóan és az értesítési lehetőség, a klubkártyához kapcsolódó kapcsolattartás biztosítása érdekében) van szükség, de a kártyabirtokosok részére egyben plusz kényelmi szolgáltatás is, azáltal, hogy az általuk megadott e-mail címre kapják a kártyájukkal kapcsolatos értesítéseket (pl. kártya lejárat közeledik, PIN kód csere történt, vagy technikai információk a klubkártya rendszer elérhetőségéről az esetleges előre tervezett karbantartásokról, stb.), továbbá egyszerűen gyakorolhatják a Tájékoztatóban biztosított érintetti jogaikat is.

Amennyiben a már regisztrált felhasználó nem adja meg a kapcsolattartási e-mail címét, a kártyáját nem érvényteleníti a rendszer, de a felhasználói fiókjához a továbbiakban csak jelentős mértékben korlátozott hozzáférés lehetséges. A hozzájárulás megadását követően a felhasználói fiók teljes mértékben elérhető lesz.

A kapcsolattartási célú e-mail cím megadása feltétele a kártya érvényesség meghosszabbításának.

Kérjük, az adatkezelési tájékoztató elfogadásával nyilatkozzon a fentiek tudomásulvételéről és kártyája érvényességi idejének meghosszabbítására vonatkozó igényéről. Ezt megteheti a https:// klubkartya.mlsz.hu címen a „Saját adatok karbantartása” menüpontban bejelentkezés után.

A kártya érvényességének meghosszabbítására egyéb lehetőség nincs, személyesen a kártyapontokon csak új kártya váltható ki.

Fentiek az Önök kényelmét, adataik biztonságának fokozását kívánják szolgálni, ezért megértésüket köszönjük!

Az új tájékoztató ITT érhető el!

A lejárt kártyákhoz tartozó személyes adatok a lejáratot követő 3 nap után törlődnek, a kártya a továbbiakban nem használható, új kártya kiváltása szükséges!

#31

Rossy

Lubaki

#31 Rossy Lubaki