20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 0:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 0:00

Klubunk neves kapusedzőt igazolt
2018. február 13. - ujpestfc.hu
Új trénert kaptak csapatunk hálóőrei.

Babócsy András itthon többek között a Vasas, a Stadler FC, és a Pécsi MFC játékosa volt, de légiósként a kínai és a finn élvonalban is védett, mostantól pedig hálóőreinket tréningezi. 

„Jó érzések keringenek bennem, de azért ez egy nagy kihívás, mivel szerintem nincs olyan edző, aki ki tudja rázni a dolgokat a kisujjából bárhol is dolgozzon a világon egy első osztályú csapatnál. Gundel-Takács Bencét és Banai Dávidot személyesen is ismertem, de Filip Pajovicot is láttam már számtalanszor védeni. Szeretnék néhány dolgot más szemszögből is megmutatni nekik, hogy aztán eldöntsék, a jövőben melyik a számukra kedvezőbb védési forma bizonyos szituációkban. Természetesen a hibákat is folyamatosan javítani fogjuk” - nyilatkozta honlapunknak újdonsült kapusedzőnk.

Érdekesség, hogy az ötszörös finn bajnok és kupagyőztes kapus BL és KEK kupamérkőzéseken is védett. 2003-ban Őt választották meg Finnország legeredményesebb kapusának, amit a gólnélküliségi rekordjának is köszönhetett. 2001-ben az FC Haka-nál összesen 882 percig bizonyult bevehetetlennek a kapuja. Babócsy András kapusedzőként eddig megfordult Budaörsön, Kispesten, Pécsett és Salgótarjánban is.

Az 50 éves kapustréner jelenlegi szerződése 2018. június 30-ig szól.

 

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip