#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

Újpest FC - Ferencvárosi TC
2022. január 30. 20:00

2022. január 30. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Tovább fejlesztjük szeretett stadionunkat
2018. február 16. - ujpestfc.hu
Már a keddi kupamérkőzésünk alkalmával is több változás lesz észlelhető létesítményünkben.

A Legendák szektora lelátórész átadását követően klubunk vezetése újabb kezdeményezéssel áll elő. Ezúttal a diákoknak szeretnénk kedveskedni, akik rendkívül kedvezményes áron válthatják ki belépőjüket hazai mérkőzéseinkre. A tanulók részére kipótoltuk a székeket a Megyeri úti két kanyarban, így végre megszűnik a két úgynevezett pufferzóna lelátórész saját, lila-fehér szurkolóink között. A jövőben a túloldalon, a vendégszektor kerül látható módon elkülönítésre. A kedvezményes diákszektor az A és a D, valamint a B és a D szektorok közötti lelátórészeket, kanyarokat foglalja magában ezentúl. Több általános- és középiskolával is felvettük már a kapcsolatot, akik örömmel csatlakoztak újításunkhoz, így biztosan gyarapszik majd szurkolóink létszáma a Szusza Ferenc Stadionunk lelátóin. Természetesen a 14 éven aluli gyerekek továbbra is ingyen vehetnek részt csapatunk mérkőzésein. 

Ehhez kapcsolódóan várjuk minden olyan további iskola, tanintézmény jelentkezését, amelynek diákjai szívesen vennének részt az Újpest FC hazai találkozóin! Szervezési kollegáinkkal az alábbi elérhetőségen vehetik fel a kapcsolatot: ticket@ujpestfc.hu

-

Ezenkívül a legnagyobb szurkolói csoportunkkal egyeztetve lejjebb engedtük az előénekes állványát, hogy a mérkőzésre való kilátás, buzdítás zavartalanabb legyen. Áramforrást is biztosítunk számukra, így még hangosabban tudják majd buzdítani csapatunkat a meccsek alatt. 

-

Továbbá nagy valószínűséggel a keddi Paksi FC elleni Magyar Kupa mérkőzésünkön fog debütálni az új 8 méter széles és 4 méter magas led eredményjelzőnk, amely már minden, a kornak megfelelő tulajdonsággal, fejlettebb design-al rendelkezik, így szurkolóink élénkebb képeket és videókat tekinthenek meg rajta. Ezentúl a mérkőzés aktuális állását a B és a C szektor közti pufferzóna tetején kell majd keresnie stadionunkba kilátogató fanatikusainknak.  

A Szusza Ferenc Stadion fejlesztésével az Újpest FC a fentebb leírtak után sem áll le. A közeljövőben további újítások, ráncfelvarrások, szépészeti beavatkozások várhatóak, amiket klubunk saját tökéjéből finanszíroz, ahogy eddig is.   

 

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid