#24 Rácz Barnabás
Születési idő 1996. 04. 26.
Családi jeggyel jóval olcsóbb a meccsre járás!
2018. február 23. - ujpestfc.hu
Új jegytípusunkkal több ezer forinttal kedvezményesebben lehet bejutni hazai mérkőzésinkre szeretett stadionunkba.

Klubunk február 12-én jelentette be az új, kedvezményes jegytípus megjelenését a hazai mérkőzéseinkre. Újpesten a család szó és annak üzenete mindig is hatványozottabb volt, mint bárhol máshol a világban. „Élhetek bárhol, ide jövök haza” ismert idézet, de ha továbbgondoljuk, ahol haza van, ott család is van. Csapatunk megmérettetései alkalmával az Újpest FC szeretne minél több családot a lila-fehér lelátón vendégül látni, ezért cserébe óriási kedvezménnyel kedveskedik.

Alkosson a sok kis család együtt egy nagyot!

A Családi jegy két felnőtt, valamint két 18 éven aluli gyermek belépését foglalja majd magában. Az új típusú belépők elsőkörben, egyelőre a B szektorba szólnak, amiket egységesen 2.000 forintért lehet majd megvásárolni.

A Családi jegy megváltásával Anyuka, Apuka és a gyerekek nagy árengedménnyel léphetnek be a Szusza Ferenc Stadionba, és tekinthetik meg Simon Krisztiánék mérkőzéseit.

Mielőtt néznénk pár példát az árengedményeinkre, fontos leszögeznünk, hogy 14 év alatt továbbra is (bármely szektorba) ingyen látogathatók a lila-fehér hazai mérkőzések, de a kedvezménybe beleszámítanak, így két felnőtt jegy ára is 2.000 forintra csökkenthető 3.000 (normál mérkőzés) vagy 4.000 (kiemelt mérkőzés) forint helyett.

Ugyanakkor, ha a gyerekek 14 és 18 év közöttiek, akkor még többet tudnak spórolni a szülők az új jegytípusunkkal:


Általános jegyek vásárlása esetén ez 6.000 Ft (normál mérkőzés) vagy 8.000 Ft (kiemelt mérkőzés) lenne.


Általános jegyek vásárlása esetén ez 4.500 Ft (normál mérkőzés) vagy 6.000 Ft (kiemelt mérkőzés) lenne.


Általános jegyek vásárlása esetén ez 4.500 Ft (normál mérkőzés) vagy 6.000 Ft (kiemelt mérkőzés) lenne.

Fontos tudnivaló, hogy a kedvezményes Családi jegyeket csak személyesen, a helyszíni pénztárainkban lehet kiváltani! Az új belépőjegyek vásárlása esetén is ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a normál belépőknél: A pénztári vásárláskor személyi igazolvány, vagy annak másolata esetleg a róluk készült fénykép bemutatása szükséges! Természetesen klubkártya a Családi jegy vásárlásakor sem szükséges.

Családbarát klubunk várja tehát a családokat, hogy az eddiginél még hangosabban szólhasson a stadionunkban a: Hajrá, Lilák!

#24

Rácz

Barnabás

#24 Rácz Barnabás