Paksi FC - Újpest FC
Paksi FC Stadion, 2019. március 30. 17:00

Paksi FC Stadion
2019. március 30. 17:00

Milos Nastic Kanadában kapott lehetőséget
2018. március 12. - ujpestfc.hu
Fizioterapeutánknak pénteken volt az utolsó munkanapja, pár hónap múlva új életet kezd családjával egy másik földrészen.

Hogyan és mivel kezdődött az újpesti pályafutásod?

Amikor 2016 nyarán megérkeztem a Szusza Ferenc Stadionba, lehetőséget kaptam, hogy Zarko Milovanovic-csal együtt vezessük a fizioterapeuta részlegét a csapatnak. Úgy gondolom, minden helyzetben a legmagasabb szakmai tudásunkkal oldottuk meg a sérülések kezelését, és Zarko továbbra is jó kézben fogja tartani ezt a jövőben. A labdarúgóink nagyszerű emberek, nem tudnék egy kedvencet sem kiemelni. Mindenki, az egész csapat a kedvencemmé vált az itt töltött hosszú hónapok és kezelések alatt.

Akkor jól érezted magad?

Persze! Kiváló másfél évet töltöttem el a Megyeri úton, és megszámlálhatatlanul sok kiváló embert ismerhettem meg a klubnál. Véleményem szerint Magyarországon itt dolgozik a legjobb erőnléti edző Milos Bogicevic személyében, továbbá Nebojsa Vignjevic vezetőedző is rendkívül jól végzi a dolgát, és mindig minden pillanatban a legjobbat akarja a csapatnak.

A lila-fehér színek elkísérnek Kanadába is?

Természetesen ezentúl folyamatosan követni fogom az Újpest eredményeit, mivel igazán megszerettem ezt az életérzést, ami körülveszi Magyarország legrégebbi klubját. Hiszek benne, hogy ebben az évben a csapat eléri a kitűzött célokat, és a bajnokságban az első három top csapat közé fog tartozni, mert igazán oda való. Higgye el mindenki, aki nem látja, hogy nagyon sok munka van a játékosok mögött, aminek a gyümölcse az európai porondra való kijutás lenne. Én százszázalékig hiszek benne, hogy ez meg is lesz az idei szezon végeztével.


Zarko Milovanovic (fizioterapeuta), Milos Nastic (fizioterapeuta), Bóna Krisztina (sportpszichológus)

Mit üzennél a játékosoknak és a szurkolóknak?

A játékosok legyenek boldogok és büszkék, hogy Újpesten játszhatnak. Alkossanak egy csapatot, örüljenek egymás találatainak, sikereinek. A szurkolóknak pedig kívánom, hogy legyenek meccsről meccsre egyre többen, töltsék meg az egész stadiont, és szurkoljanak a csapatnak, a klubnak a legjobb eredmények eléréséért.

Kanadában is a szakmádban tudtál elhelyezkedni?

Igen! Első körben egy kórházban fogok dolgozni, ahol szintén fizioterápiával, rehabilitációval foglalkoznom majd. Természetesen a későbbiekben szeretnék majd saját praxist nyitni.

Nagy tervek, nem nagyon lesz idő a következő hónapokban, években a pihenésre…

Bízom benne, hogy azért lesz! A földrajzi adottságok miatt így közelebb kerültek olyan gyönyörű helyek, amiket vétek lenne nem megnézni. Szeretnék majd elutazni Dominikára, Kubába vagy akár Floridába.

Milos Nasticnak klubunk sikeres szakmai és családi jövőt kíván!


Milos Nastic (fizioterapeuta)

#18

Bojan

Sankovic

#18 Bojan Sankovic