#49 Branko Pauljevic
Születési idő 1989. 06. 12.
Legyen újra telt házas derbi!
2018. március 19. - ujpestfc.hu
Lila-fehér fanatikusaink online már vásárolhatnak belépőt az ősi riválisunk elleni mérkőzésre, a személyes, elővételi jegyértékesítés március 26-án indul.

Csapatunk a jó tavaszi rajtnak köszönhetően már a bajnoki dobogó harmadik helyén áll, és várja a március 31-én, a Szusza Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő 223. derbit. Minden kétség nélkül kijelenthető, a válogatott szünet után Magyarország legnagyobb, örök párharcával tér majd vissza az OTP Bank Liga.

Ahogy azt sokan, sokszor, sok helyen elmondták már, a szurkolás és a kiváló futballhangulat megteremtése a játékosoknak plusz egy mezőnyjátékossal ér fel a 90 perc alatt. Fanatikusaink pedig már megszámlálhatatlan mérkőzés alkalmával bizonyították, hogy az újpesti hangok a leghangosabbak tudnak lenni a lelátókon. Töltsük meg tehát szeretett stadionunk székeit egytől egyig, és minél/mindenkinél hangosabban zengjen, zúgjon a: Hajrá, Lilák! Segítsük hozzá a srácokat egy ismételten szép győzelemhez, amellyel akár a dobogós pozíciónkat is megtudnánk szilárdítani, erősíteni a tabellán.

A derbi-jegyek megvásárlására már lehetőség van online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Személyesen március 26-tól, 17.00 és 20.00 óra között a Szusza Ferenc Stadion Mildenberger utca felőli pénztáraiban lehet belépőkhöz jutni.

Az online jegyvásárlás csak klubkártyával lehetséges. Személyes jegyvásárlás esetében viszont KLUBKÁRTYA NEM KÖTELEZŐ, de személyazonosságot igazoló okmány szükséges, további információk a jegyvásárlásról ITT találhatóak.

Nem szabad elfelejteni az új, Családi jegyakciónkat, amivel jóval olcsóbb a meccsre járás!

Új jegytípusunkkal több ezer forinttal kedvezményesebben lehet majd megtekinteni Magyarország legpatinásabb összecsapását. Részletek: ITT!

A derbivel kapcsolatos stadionmegközelítéssel, beléptetéssel és biztonsági előírásokkal a jövő héten jelentkezünk részletes információkkal.

Hajrá, Lilák!

#49

Branko

Pauljevic

#49 Branko Pauljevic