#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - Ferencvárosi TC
2022. január 30. 20:00

2022. január 30. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Brusztolós edzőmérkőzésen vagyunk túl
2018. március 24. - ujpestfc.hu
Hogy ne teljen meccs nélkül a válogatott szünet, csapatunk Felcsútra látogatott.

Csapatunk kezdő felállása: Banai, Litauszki, Onovo, Jeremie, Cseke, Kálnoki-Kis, TIschler, Mohl, Balázs, Sankovic, Selmani

A Puskás Akadémia kezdő felállása: Danilovic, Márkvárt, Hegedűs, Poór, Trajkovski, Heris, Szécsi, Radó, Balogh, Molnár, Madarász

Beszámoló:

Borongós felcsúti időben kezdődött a Puskás Akadémia és csapatunk edzőmérkőzése. A csípős hideg ellenére az együttesek nagyon bekezdtek. A pörgős iram mellett, váltott labdabirtoklással gyűrték egymást a játékosok. A találkozó első lövését Madarász könyvelhette el a 15. percben, a próbálkozást Banai vetődve, biztosan hárította. 10 perccel később Sankovic passzolt röviden hátrafele, a labdára Radó csapott le, majd 16 méterről lőtt. Az erőtlen, kapu közepébe tartó labdát Banai a helyzet komolyságához képest könnyedén fogta. A félidő vége előtt 5 perccel ismét Radó került ziccerhelyzetbe, de Banai kijátszását követően túlságosan lassan haladt a játékszer az üres kapunkba, így Litauszki a gólvonalról tudott tisztázni az utolsó pillanatban. Csapatunk hosszú, sokpasszos támadás-felépítésekkel próbálkozott, amivel rendre felért a hazaiak tizenhatos vonaláig, de onnan nem tudtunk veszélyes helyzeteket teremteni.

A második játékrészre jelentősen megváltozott a felállásunk. Lehetőséget kapott Gundel-Takács, Pauljevic, Bojovic, Burekovic, Diallo, Obinna, Nagy és Novothny is. 5 perccel a második félidő kezdő sípszóját követően, Kálnoki-Kis ugratta ki a bal oldalról középen Novothnyt, de csatárunk csak szorongatott helyzetből tudott lőni, így a lassú labdát Danilovic könnyedén gyűjtötte be. A 69. percben előbb Nagy lőtt 20 méterről veszélyesen, de a hazai halóőr vetődve hárított, majd a kontratámadás során Burekovic rántotta le Perosevicet a tizenhatosunkon belül, így a játékvezető büntetőt ítélt. A felcsúti Diallo magabiztosan értékesítette a tizenegyest, amellyel 1-0-s előnyre tettek szert a hazaiak. A maradék 20 percben egyik oldalon sem alakult ki további gólszerzési lehetőség.

„Azzal a céllal jöttünk, hogy minden futballistánk kapjon játéklehetőséget, ez így is történt. A megítélt tizenegyes és az abból bekapott gól ellenére csapatunk nem játszott rosszul” - értékelte a találkozót Víg Péter edzőnk, mivel Nebojsa Vignjevic vezetőedzőnk influenzás betegsége miatt nem tudott a csapattal tartani Felcsútra.

Felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia - Újpest FC: 1 - 0 (Diallo 69’ (bü.))

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián