#10 Zsótér Donát
Születési idő 1996. 01. 06.

Újpest FC - DVSC
Szusza Ferenc Stadion, 2019. április 27. 17:00

Szusza Ferenc Stadion
2019. április 27. 17:00

Szurkolói transzparensekkel kapcsolatos információk
2018. március 27. - ujpestfc.hu
Rengeteg Újpest-szurkolót várunk szombat délután a Szusza Ferenc Stadionba.

A várhatóan magas létszám miatt kérjük tisztelt fanatikusainkat, hogy a szurkolói transzparensek kihelyezésekor a "B" Teraszunk korlátjait szíveskedjenek szabadon hagyni, hiszen ott a családi szektoraink találhatóak. Kérünk mindenkit, hogy aki molinót szeretne kihelyezni, az a "D" Lelátó kerítésére szíveskedjen azt elhelyezni.

Emellett szeretnék felhívni kedves szurkolóink figyelmét, hogy a transzparensekkel kapcsolatban szigorúan tartsák be a jogszabályokat és a pályarendszabályokat, azaz semmi esetre se hozzanak a stadionba tiltott jelképet, sportszerű szurkolással össze nem egyeztethető tartalmú kiírást vagy szimbólumot, és minden esetben tartózkodjanak az aktuálpolitikai tartalmú drapériák kihelyezésétől is! Kérjük továbbá szurkolóinkat, hogy a transzparensek kihelyezéskor figyeljenek arra, hogy ne takarják le szponzoraink molinóit és klubunk megújult lila-fehér reklámjait.

Fontos, hogy szurkolóink a drapéria engedélyezési kérelmét, a transzparensekről készített fényképeket (szurkolói koreográfia esetén megrajzolt tervvel és adatokkal) a mérkőzést megelőző nap 14:00 óráig feltétlenül juttassák el a biztonsag@ujpestfc.hu email címre.

Megértésüket és segítő együttműködésüket előre is köszönjük!

#10

Zsótér

Donát

#10 Zsótér Donát