MOL Fehérvár FC - Újpest FC
2019. September 28. 19:30

2019. September 28. 19:30

Éld át velünk az Újpest FC virtuális világát!
2018. March 29. - ujpestfc.hu
Töltsd le ingyenes applikációnkat, légy Te a tizenkettedik játékosunk!

Klubunk még közelebb szeretné hozni szurkolóit csapatunkhoz, ezért egy számos különleges tulajdonságokkal ellátott, egyedülálló interaktív applikációt fejlesztett ki számukra, aminek használatával lila-fehér fanatikusaink minden percben nyomon követhetik kedvenceiket.

Az Újpest FC applikációja felépítésében két nagyobb részre osztható: meccsnap és hétköznap. Fontos, hogy bármelyik napot is éljük, folyamatosan frissülő információk segítségével egyaránt elérhető a csapat tevékenysége szurkolóink számára.  

Meccsnapokon

Csapatunk mérkőzései alkalmával szurkolóinknak Magyarországon igencsak sajátos alkalmazásuk lehet.

Kiemelkedő módon, interaktív játékokkal hangolódhatnak az összecsapásokra.

- Különleges és egyedi filtereket tehetnek a telefon kamerájával készített képeikre az állandóan bővülő kínálatból. A felkínált filterek olyan gyorsan változnak, ha például Novothny Soma gólt szerez, kis idő múlva gólörömével ellátott filter is megjelenik a lehetőségek között. Ugyanígy igaz ez a mérkőzések végeredményeire is. Az így elkészült képeket a felhasználók bármelyik közösségi csatornán szabadon megoszthatják.

- A mérkőzések előtt az applikációt használók üzenhetnek a csapatnak, ami (természetesen moderálást követően) megjelenik a stadion kivetítőjén, valamint az öltözőben is.

- Interaktív szavazásokon vehetnek részt az „Ask the fans - Titeket kérdezünk” menürészlegben, ahol szinte minden mozzanatot megszavaztatunk a mérkőzéssel kapcsolatosan.

- A „Predict and win – Tippelj és nyerj” menüpontban szurkolóink egymással versenyezhetnek, kieséses rendszerben. A meccs végéig kiderül, ki tippelt legjobban, kinek voltak a legjobbak a megérzései az adott 90 perc kapcsán. Mit kell ehhez tenni? Csak kézbe venni a telefont, tippelni (szögleteket, büntetőlövéseket, figyelmeztetőlapokat stb.). A végén pedig természetesen nyerni!

- MVP-választás! Szurkolóink minden 90 perc után szavazhatnak a mérkőzés emberére.

- A későbbiekben (egy megadott listából) stadionzenéket is választhatnak fanatikusaink, ami a mérkőzése előtt, a melegítés alatt hangzik majd el a Szusza Ferenc Stadionban.

- Ha valaki nem tudja a helyszínen megtekinteni csapatunk találkozóját, élő közvetítésünket az azonnali információkkal és felugró értesítésekkel ugyancsak elérheti, így Ő is a lelátó tagja lehet virtuálisan.

- Lefújás után összefoglalók, élő bejelentkezések, interjúk erhetőek el. 

Hétköznapokon

Az applikáció a hétköznapokon és bajnoki szünetben is több érdekes résszel szolgál majd. Szurkolóink mindennapi híreket olvashatnak a klubról, az első csapatról, illetve az utánpótláscsapatainkról egyaránt. Ezen kívül kalandozhatnak a régmúlt időkben, ahol egykori legendáink kiemelkedő pályafutásait mutatjuk be. Továbbá, a kezdőcsapat összeállítása mellett természetesen a játékosismertető, a menetrend és a tabella mindig naprakészen fogadja a felhasználókat. Végezetül szurkolóink egy gombnyomás segítségével válogathatnak az egyetlen hivatalos Újpest FC Shop kínálatából, így a termékeket még gyorsabban és egyszerűbben rendelésre adhatják.

Fontos kiemelnünk, hogy az applikációnk - akár csak a weboldalunk - szurkolóink számára magyar és angol nyelven egyaránt elérhető, amit a Google Play és az App Store online áruházaiban ingyenesen tölthetnek le! Minimális operációs rendszer követelmény Androidos készülékek esetén 4.3 és felette, IOS rendszernél 10.0 és felette.

Töltsd le, aztán játssz, tippelj, elemezz, üzenj és oszd meg! Legyél Te is állandó csapattag!

Hajrá, Lilák!