#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
Szurkolói információk
2018. április 3. - ujpestfc.hu
Az MTK Budapest elleni kupamérkőzéssel kapcsolatos biztonsági, közlekedési és általános tudnivalók.

Az április 4-én, szerdán 17.30 órakor kezdődő MTK Budapest - Újpest FC találkozóval kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk a szurkolókat.

A találkozó az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre, amelynek pontos címe: Budapest, Salgótarjáni út 12-14., 1087.

Az MLSZ Minősítő Bizottságának döntése értelmében a mérkőzés normál biztonsági kockázatú besorolást kapott, ezért Rendőrségi korlátozásokra nem kell számítani a találkozó kapcsán.

A vendégpénztár a mérkőzés napján (2018.04.04.) 14:30-kor nyit, jegyinformációk az alábbi linken érhetőek el.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionnál kialakított ellenőrzőpontokon szúrópróba szerűen vizsgálhatják meg szurkolóinkat, hogy ellenőrizzék jegyüket, valamint összevessék a belépőn szereplő adatokat a személyazonosságukat igazoló dokumentumokkal. A stadionba azon szurkolóink léphetnek majd be, akik nem állnak nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, nem tartanak maguknál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy, melynek eldobása sérülést okozhat/nem birtokolnak mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet. Továbbá tudomásul veszik, hogy az ellenőrzés és ott tartózkodás ideje alatt róluk kép- és hangfelvétel készíthető. 

Közlekedési információk:

A vendégkapu a Sport utca felől található. Külön vendégparkoló nem áll rendelkezésre, így szurkolóink a környező utcákban (Sport utca, Százados utca, Salgótarjáni út…stb.), a KRESZ szabályainak megfelelően tudnak parkolni. A tömegközlekedéssel érkező fanatikusaink az 1-es villamosról a Hidegkuti Nándor Stadion megállónál leszállva közelíthetik meg a találkozó helyszínét.

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező szurkolóinkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére, és arra, hogy a helyszínen működjenek együtt a rendezőkkel.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián