#19 Mijusko Bojovic
Szurkolói információk hétvégére!
2018. április 18. - ujpestfc.hu
Hatósági döntés értelmében fanatikusaink különbuszokkal tudják megközelíteni a szombati mérkőzés helyszínét.

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában csapatunkat a Budapest Honvéd fogadja - 2018. április 21-én 17.00 órai kezdettel - a Bozsik Stadionban (Budapest XIX. ker. Puskás Ferenc utca 1-3).

Jegyértékesítési információk ITT!

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a hatóságok több korlátozást is érvénybe léptettek!

Szurkolóink a Bozsik Stadion vendégszektorához különbusszal, szervezetten tudnak eljutni! Így lila-fehér drukkereinknek a kialakított gyülekezőhelyen (Budapest IV. ker. Megyeri út, Szusza Ferenc Stadion I. kapu) 2018. április 21-én 14:30-tól 15:30-ig terjedő időszakban (az első busz tervezett indulása: 15:00) kell érvényes belépőjeggyel és személyazonosságot igazoló okmánnyal megjelenniük, hogy aztán majd a helyszínen biztathassák Novothny Somáékat a bajnoki céljaink elérése érdekében.  

Kérjük, hogy mindenki időben érkezzen a meghirdetett találkozási helyre, tekintettel arra, hogy a szurkolók átvizsgálása az átlagosnál több időt vehet igénybe.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben a Rendőrség minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményez!

Tisztelettel kérjük lila-fehér szurkolóinkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére, és arra, hogy a helyszínen működjenek együtt a rendezőkkel.

#19

Mijusko

Bojovic

#19 Mijusko Bojovic