#26 Nagy Dániel
Születési idő 1991. 03. 15.
Nálunk nem ismer korhatárt a fanatizmus
2018. április 18. - ujpestfc.hu
Klubunk vendégszeretete ismét jelesre vizsgázott.

A március elején dermesztő hidegben megrendezett hazai, MTK elleni kupamérkőzésünkkor figyelmesek lettünk egy szívmelengető jelenségre a lelátón. A zord idő ellenére egy kedves, idős házaspár felmelegítette lelkünket, hiszen a mínuszokkal mit sem törődve együtt buzdították csapatunkat.

Klubvezetésünk pedig úgy döntött, felkutatja az idős házaspárt, és VIP jegyekkel kedveskedik számukra. Az Újpest FC megkeresését örömmel fogadták, így a Balmazújváros elleni Magyar Kupa-elődöntő hazai mérkőzésére is kilátogattak, amely során lehetőségünk adódott az újpesti vonatkozásukról, kötődésükről érdeklődni. A beszélgetés során kitértünk a csapat szeretetének eredetére, a lila-fehér relikviákra, és a reménységeikre.

Nádudvari Attila és Nádudvari Attiláné számos újpesti ereklyével rendelkeznek, az ülőpárnától kezdve a mezig minden megtalálható szeretett otthonukban, sőt, meccsekre szívesen fel is veszik azokat.


A kép, amelyre figyelmesek lettünk: Nádudvari Attila és Nádudvari Attiláné csapatunk MTK elleni Magyar Kupa negyeddöntőjén 

„Tudják, mi kezdetben nem voltunk Újpest-drukkerek, azonban az unokáink lila-fehérré változtatták a szívünket! Az egyik unokánk az Újpest utánpótláscsapatában is rúgta a bőrt, majd átkerült az Újpesti Haladás U15-ös csapatába. Főként miattuk járunk a felnőtt csapat meccseire, szinte az összesen kint vagyunk” - mondta örömmel Nádudvari Attila, míg felesége bólogatva helyeselte szavait.

Az idős, ugyanakkor életteli házaspár nemcsak abban bízik, hogy csapatunk döntőt játszhat a kupasorozatban, hanem, hogy meg is nyerjük azt! „Jó lenne, ha a kupagyőzelem mellett a harmadik hely is meglenne a bajnokság végén, és természetesen, a kupadöntőre is kilátogatnánk” - így Nádudvariék.

Őszintén reméljük, hogy a szépkorú lila-fehér fanatikus házaspár reményei valóra válnak, és csapatunk kiváló eredményeket produkál mindkét versenysorozatban a szezon végeztével. Az elragadó házaspárnak pedig további rengeteg együtt töltött boldog évet, újpesti szurkolásban és sikerekben gazdag egészséges életet kívánunk!

Hajrá, Lilák!


Nádudvari Attila és Nádudvari Attiláné csapatunk Balmazújváros elleni Magyar Kupa elődöntőjén

#26

Nagy

Dániel

#26 Nagy Dániel