#4 Kire Ristevski
Születési idő 1990. 10. 22.
Öltöztessük lila-fehérbe a Groupama Arénát!
2018. május 10. - ujpestfc.hu
Szerda este csapatunk bejutott a 2018-as Magyar Kupa döntőjébe. Legyünk többen, mint 2016-ban és 2014-ben!

Csapatunk a Magyar Kupa-elődöntő első meccsén felállított 2-1-es eredményt követően, Balmazújvárosban 0-0-ás küzdelmes, ugyanakkor idegtépő mérkőzést játszva jutott a fináléba. A döntő május 23-án kerül megrendezésre, amely helyszínéül a Groupama Aréna szolgál majd, ahol a Puskás Akadémiával mérik össze erejüket lila-fehér játékosaink. A finálé pikantériája, hogy jubileumi elsőségért szállunk csatába, hiszen a PAFC legyőzésével klubunk 10. alkalommal hódítaná el a serleget. 

Csakhogy lila-fehér támogatás hiányában a teljesítmény nem százszázalékos, így reméljük, hogy idén a 2014-es és 2016-os finálé újpesti létszámánál is többen segítjük szeretett csapatunkat a 10. kupagyőzelem útján. Változtassuk lila-fehérré legnagyobb riválisunk otthonának lelátóját, és mutassuk meg, mekkora is az Újpest-család! Játékosainknak mindenkire, minden buzdító tapsra és rigmusra szüksége van, hogy a Magyar Kupát megszerezzék, hiszen csak az igazi fanatikusok támogatásával kerülhet vissza a rangos serleg a Szusza Ferenc Stadionba. Ezért hát kérünk minden Újpest-érzelmű drukkert, hogy minél többen jöjjenek el az Üllői útra, töltsék fel a szektorokat és remegjen bele a Groupama Aréna a „Hajrá, Lilák!” felkiáltásokba!

Továbbá felhívnánk minden lila-fehér szívű drukkerünk figyelmét, hogy a jegyértékesítéssel kapcsolatban hamarosan számot adunk honlapunkon. Garantáljuk drukkereinknek, hogy mihelyt a két döntős csapat és az MLSZ egyeztetése lezárul, jegyvásárlási és beléptetési információkkal is jelentkezünk. Előreláthatólag a hét végére várható a véglegesítés, így legkésőbb a jövő hét első napjaiban értesítjük Önöket a jegybeszerzési lehetőségekről.

Addig is megkérünk mindenkit, hogy a NEM általunk közölt, más honlapokon megjelenített híreket kezelje fenntartással, mert könnyedén hamis, nem valós tájékoztatás áldozatául eshetnek! A hivatalos jegyinformációkkal kapcsolatosan minden esetben a www.ujpestfc.hu weboldalunkon találhatóak hiteles tájékoztatók!

Mutassuk meg tehát, hogy az újpesti család táborának nincs párja, ha buzdításról van szó! Segítsük a csapatot hozzá a Magyar Kupa végső győzelméhez, és szerezzük meg a 10-ik kupaserlegünket!

Hajrá, Lilák!


Magyar Kupa-döntő 2016

#4

Kire

Ristevski

#4 Kire Ristevski