#10 Zsótér Donát
Születési idő 1996. 01. 06.
Egységben az erő!
2018. május 15. - ujpestfc.hu
Dress code a fináléra.

Vezető szurkolói csoportunk nagyszerű kezdeményezést tervez a Magyar Kupa döntőjére, miszerint arra kérnek mindenkit, hogy lila színű pólóban - rossz idő esetén pulóverben, vagy kabátban - szurkolja végig a 90 percet.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy lila-fehér szívű drukkereink mellé álljunk ilyen nagyszerű, összetartást és egységet kifejező ötletekben, és segítsük őket, hogy felhívásuk minél több Újpest-érzelmű szurkolóhoz eljusson.

Úgy gondoljuk, hogy a már megszokottnak számító szurkolói összefogáson felül, szükség van arra, hogy az összetartozást, és az egységben rejlő erőt a szokásosnál is meghatározóbb módon prezentáljuk, és megmutassuk mindenkinek, hogy a 2018-as Magyar Kupa-döntő színe a lila! Öltöztessük hát be kedvenc színünkbe a lelátókat, és kísérjük el labdarúgóinkat az elsőségért szóló küzdelemben!

Ne feledjék, a siker eléréséhez mindenkire szükség van. Játékosainknak nehezebb feladatuk van fanatikusaink fergeteges buzdítása nélkül, így kérünk mindenkit, látogasson el az Üllői útra május 23-án, hogy este 8 órától együttes erőnkkel, és a jól megszokott lila-fehér rigmusokkal segítsük szeretett csapatunkat a jubileumi győzelem felé vezető úton.

Egy szó mint száz, a vezető szurkolói csoport kérésének megfelelően, érkezzen minden Újpest-érzelmű drukker lila öltözékben a Magyar Kupa végső összecsapására, hogy bebizonyítsuk, nincs összetartóbb egység, az újpesti családnál! Hajrá, Lilák!

#10

Zsótér

Donát

#10 Zsótér Donát