MOL Fehérvár FC - Újpest FC
2019. szeptember 28. 19:30

2019. szeptember 28. 19:30

Szeptember 7-én jön a Futball Éjszakája!
2018. május 16. - ujpestfc.hu
Klubunk elsők között csatlakozott a kiváló kezdeményezéshez.

A mai, szerdai napon megtartották a Futball Éjszakája kezdeményezés első, nyitott sajtótájékoztatóját, ahol az eseménnyel kapcsolatosan a szervezők beszámoltak mindenről, amit a rendezvényről tudni kell a futball iránt érdeklődőknek. A Szervező Bizottság tagja, Nemcsák Károly elmondta, céljuk, hogy egy jó családi programon keresztül közelebb hozzák a labdarúgást a nézőkhöz, valamint a saját bőrén is érzi a Színházak Éjszakája jótékony hatását, és reméli, ez a labdarúgásban is így lesz. A rendezvényt a Magyar Labdarúgó Szövetséggel karöltve hozták létre.

A szeptember 7-i estét úgy kell elképzelni, mint a Múzeumok vagy a Színházak Éjszakáját. Minden klub, helyszín maga rendezi meg a programjait, a látogatóknak pedig elég csak az első helyen belépőt venni, majd azzal mindenhol minden érdekességet végigjárhatnak, kipróbálhatnak. Egy felnőtt belépő 500 forint, egy gyerek jegy 100 forint lesz.

A sajtótájékoztatón az MLSZ szóvivője, Sipos Jenő is részt vett, aki elmondta, hogy a rendezvény ötlete maximálisan beleillett a szövetség szakmai koncepciójába, így egyértelmű volt a támogatásuk. Sok sikert kíván a szervezéshez, és szurkol, hogy sokan legyenek a kluboknál, stadionoknál.

Az eseményre minden NB1-es és NB2-es csapat meghívást kapott, illetve a szervezők azoknak a megyeszékhelyeknek az alakulatait is invitálták, ahol jelenleg nincs első-, vagy másodosztályú klub. A Futball Éjszakája programsorozat kapcsán jelenleg már 21 egylet jelezte, hogy részese lesz a kezdeményezésnek.

Az Újpest FC az első egyesületek között csatlakozott a kiváló kezdeményezéshez, valamint kiemelt projektként kezeli a Futball Éjszakáját. Klubunk vezetése szeptember 7-ig megfeszített erővel dolgozik majd azon, hogy minden érdeklődő vagy már lila-fehér fanatikus a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban érezze magát a legjobban azon az estén. Tervezett programjaink már egyeztetés alatt állnak, így amint biztos programsorral tudunk szolgálni, jelentkezni fogunk. Addig is: Hajrá, Lilák, és hozzuk el, gyűjtsük be a tizedik kupagyőzelmünket!