#49 Branko Pauljevic
Születési idő 1989. 06. 12.
Szurkolói információk a Magyar Kupa döntőjére
2018. május 22. - ujpestfc.hu
Parkolás, közlekedési útvonalak, beléptetés, pályarendszabály.

Közlekedési útvonalak

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, ennek megfelelően az érkezés történhet bármely irányból, egyénileg.

A Rendőrség kérése, hogy szurkolóink elsősorban a tömegközlekedést vegyék igénybe. A hatóság a stadion megközelítéséhez az alábbi gyülekezőhelyeket, útvonalakat, parkolóhelyeket ajánlotta szurkolóink részére:

Kérünk valamennyi lila-fehér drukkert, hogy ezeket az útvonalakat helyezzék előtérbe a stadion megközelítéséhez, valamint az onnan való távozáshoz!

A metróval érkező szurkolók a Nagyvárad téri megállóból az aluljárórendszerben a Szent István Kórház irányába vezető lépcsőn hagyják el a metrót, majd gyalogosan haladnak tovább a Vágóhíd utca felé, és az Albert Flórián utcán keresztül közelítsék meg a beléptető kapukat.

Elképzelhető, hogy a kapunyitást követően az Albert Flórián utcán szakaszosan lezárásra kerülhet egyéb helyre igyekvő gépjárművek forgalma miatt.

Javasolt útvonalak az Újpestről gépjárművel indulóknak:

Pesti rakpart - Közraktár utca - Vágóhíd utca

Budai rakpart - Rákóczi híd - Soroksári út - Vágóhíd utca

Parkolás

Korlátozott számban parkolás elősegítése céljából a Vágóhíd utca vehető igénybe, de ezt a Rendőrség csak ajánlja, annak zárására, védelmére nem kerül sor.

A távozás megegyezik az érkezés útvonalával.

Beléptetés

A stadion beléptető kapuit 18.00 órakor nyitják meg a szurkolók számára. Annak érdekében, hogy a kezdő sípszóra minden szurkoló a stadionba jusson, kérjük, aki csak teheti, minél korábban érkezzen a mérkőzésre.

Kérünk mindenkit, hogy csak a saját nevére szóló jeggyel kísérelje meg a stadionba jutást, és feltétlenül hozza magával személyazonosításra alkalmas okmányát, amelyet már a beléptetést megelőzően készítsen elő! A jegyek adatai összevetik a személyazonosság igazolására szolgáló okmánnyal. A más nevére szóló jegy felhasználásával történő bejutás vagy annak kísérlete a sportrendezvény látogatásából való kizárást eredményez. A belépőjegyek birtokosa személyes adatainak átírására nincs lehetőség.

Pályarendszabály

A jegyeket a mérkőzés végéig meg kell őrizni, azt a szervezők, rendezők, illetve a Rendőrség felszólítására át kell adni ellenőrzésre. A jegy csak a kijelölt szektorban jogosít a mérkőzés megtekintésére.

Kérjük szurkolóinkat, hogy csapatukat sportszerűen biztassák és kerüljék a rasszista, másokat sértő rigmusok használatát. A pályarendszabály ITT és a stadion bejáratainál érhető el. Fanatikusaink a pályarendszabályok vagy a jogszabály által tiltott tárggyal ne jelentkezzenek belépésre! A mérkőzés során a stadion közlekedési útvonalait, lépcsőit hagyják szabadon, és kövessék a rendezők tanácsait!

A tömegközlekedéssel érkező szurkolókat kérjük, hogy hosszabbítás esetén számítsanak rá, a távozás a menetrendszerinti eszközökkel nehézségekbe ütközhet, mivel a mérkőzés a metró üzemideje után fejeződhet be.

Remegjen bele a Groupama Aréna a „Hajrá, Lilák!” felkiáltásokba és rigmusokba! Tovább, együtt a tizedikért!

#49

Branko

Pauljevic

#49 Branko Pauljevic