#2 Szűcs Kristóf
Születési idő 1997. 01. 03.
Minden, amit tudni érdemes a Magyar Kupa döntőről!
2018. május 23. - ujpestfc.hu
Jegyinfó, közlekedés, beléptetés, dress code, shop. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

Jegyinfó

A mai napon (május 23, szerda) még lehetőségük van drukkereinknek beszerezniük az elővételes jegyeket a Szusza Ferenc Stadion Mildenberger utca felőli jegypénztáraiban, reggel 10 órától délután 17 óráig. A személyes jegyvásárláshoz szurkolói kártya NEM szükséges, azonban a jegy kiváltásához és a belépéshez is létfontosságú a személyazonosságot igazoló okmány! Online jegybeszerzéshez a klubkártya elengedhetetlen kellék, a tikettvásárláshoz látogasson el a  meccsjegy.mlsz.hu-ra.

A belépők ára az E szektortól a D1 szektorig: 2.000 forint, a C6-os szektorba 3.000 forint. Kérünk mindenkit, hogy a tömeg elkerülése érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre, kapunyitás a Groupama Arénában: május 23. szerda: 18 óra. Fontos még kiemelni, hogy fanatikusaink a jegyeiket mindenképp elővételben vásárolják meg, hiszen előfordulhat, hogy a mérkőzés előtt már nem jutnak belépőhöz.

Erről bővebben ITT írtunk.

Közlekedési útvonalak

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, ennek megfelelően az érkezés történhet bármely irányból, egyénileg. A Rendőrség kérése, hogy szurkolóink elsősorban a tömegközlekedést vegyék igénybe. A metróval érkező szurkolók a Nagyvárad téri megállóból az aluljárórendszerben a Szent István Kórház irányába vezető lépcsőn hagyják el a metrót, majd gyalogosan haladnak tovább a Vágóhíd utca felé, és az Albert Flórián utcán keresztül közelítik meg a beléptető kapukat.

Kérjük a C5-ös, valamint a C6-os szektorba szóló belépővel rendelkező szurkolóinkat, hogy a jegyen megjelölt 2-es beléptető kapu helyett (technikai okokból) a 3-as és a 4-es beléptető kapucsoporton keresztül lépjenek be a stadionba!

Lila-fehér fanatikusainknak előre is köszönjük az együttműködést!

Erről bővebben ITT talál leírást

Dress code

Vezető szurkolói csoportunk nagyszerű kezdeményezést tervez a Magyar Kupa döntőjére, miszerint arra kérnek mindenkit, hogy lila színű pólóban - rossz idő esetén pulóverben, vagy kabátban szurkolja végig a 90 percet. Mutassuk meg mindenkinek, hogy a 2018-as Magyar Kupa-döntő színe a lila!

Erről bővebben ITT írtunk.

Shop

Boltunk - amit az egyetlen Magyarországon üzemelő, hivatalos Újpest FC Shop -  a kupadöntő napján, azaz május 23-án, szerdán 16:00 órától várja Újpest-szerető drukkereit a Groupama Arénánál, hogy beszerezhessék a buzdításhoz szükséges lila felszerelést!

Erről bővebben ITT írtunk.

Ne felejtsük, minden lila-fehér szurkolóra szükség van, hogy megszerezzük jubileumi győzelmünket! Kérünk mindenkit, hogy látogasson el a Groupama Arénába, töltsük fel a lelátókat, és legyünk még többen, mint a 2014-es vagy a 2016-os döntőben. Remegjen bele az aréna a „Hajrá, Lilák!” felkiáltásokba!

#2

Szűcs

Kristóf

#2 Szűcs Kristóf