#19 Mijusko Bojovic
Lila gyereknap!
2018. május 26. - ujpestfc.hu
Klubunk meglepetésekkel szeretne mosolyt csalni a fiatal, újpesti szurkolók arcára.

Az Újpest FC ezen a hétvégén különleges módon szeretne kedveskedni fiatal szurkolóinak és szüleiknek egyaránt, így nem mindennapi meglepetéssel fordul hozzájuk a vasárnapi jeles nap alkalmából. A növésben lévő lila-fehér drukkereink közül több nyertes is lesz, akik az utolsó, hazai DVSC elleni mérkőzésünkre családi belépővel, valamint hivatalos shopunk kínálatából a kétfajta, vadonatúj sálak egyikével gazdagodhatnak.

Játékunk egyszerű, mint a karikacsapás!

Az Újpest FC egyedi mobilapplikációjának a képkészítő menüpontjában a gyereknapi, lufis filterrel kell képet készíteni, majd feltölteni a fotót az Instagramra #lilagyereknap jelzővel!

Fontos, hogy a játékunkban 14 éves korig vehetnek részt fiatal drukkereink, akik egyéni, vagy maximum páros selfiet készíthetnek magukról, illetve a szülők csemetéjükről.

A játékban minden versenyző egyenlő esélyekkel indul, a filterséma és a korhatár mellett az egyetlen egy feltételünk, hogy a képfeltöltő követője legyen hivatalos Instagram oldalunknak. Több taget írni természetesen ér, de a #lilagyereknap elvárt. A játékot kedden, délután 2 órakor zárjuk, és a három szerencsés nyertest még aznap értesítjük. Hajrá, Lilák! 

#19

Mijusko

Bojovic

#19 Mijusko Bojovic