#5 Litauszki Róbert
Születési idő 1990. 03. 15.
Szurkolói információk a szezonzáró mérkőzés előtt
2018. június 1. - ujpestfc.hu
Azt már egészen biztosan tudja mindenki, hogy szombaton bronzcsatát rendezünk, de bárhogy is alakul, vannak előírások, amit be kell tartani.

A június 2-án, szombaton 19 órakor kezdődő Újpest FC - DVSC bronzcsatával kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatjuk szurkolóinkat:

A 2017/2018-as bajnoki szezon utolsó mérkőzésére lila-fehér otthonunkban, a Szusza Ferenc Stadionban kerül sor. A Minősítő Bizottság döntése értelmében a mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú besorolást kapott, ezért hatósági korlátozásokra kell számítani a találkozó kapcsán. Stadionunk pénztárai a mérkőzés napján (2018.06.02.) 15:00-kor nyitnak, jegyinformációk az alábbi linken érhetők el.

További fontos tudnivaló, hogy a bronzcsata végeredményétől függetlenül, idén sem léphet senki a játéktérre mezekért vagy egyéb relikviákért a lefújást követően. Az ilyen eset azonnali rendőri intézkedést és büntetőeljárást von maga után, ezért arra kérünk minden szurkolót, a találkozó előtt, alatt és után tartózkodjon az efféle magatartástól, és a helyéről biztassa csapatunkat, szurkolja ki a bronzérmet és ünnepeljen, ha ezt a célkitűzésünket is elérik játékosaink.

Kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen buzdítsák Litauszki Róbertéket, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk ismételten komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

Klubunk mindig igyekszik együttműködi Magyarország legjobb szurkolótáborával, így a harmadik hely megszerzése esetén is készülünk olyan csoportképek elkészítésével, megkomponálásával, ahol játékos és szurkoló, valamint a bajnoki bronzérem és a Magyar Kupa közös képen szerepelhet, de ehhez minden fanatikusnak - bármekkora is az öröme - a lelátón kell maradnia. Továbbá, egészen biztosak vagyunk abban is, hogy játékosaink körbe pacsizzák a szektorokat a hármas sípszó, és remélhetőleg a bronzérem átvétele után.

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre kilátogató megannyi szurkolónkat a fenti tájékoztató tudomásulvételére, és arra, hogy a helyszínen működjenek együtt a rendezőkkel. Hajrá, Lilák! 

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert