#18 Bojan Sankovic
Birthday 1993. 11. 21.
Pávkovics Bence nemzeti színekben bizonyíthatott Bakuban
2018. June 11. - ujpestfc.hu
Ifjú labdarúgónk kezdőként lépett pályára Azerbajdzsán ellen

A szeptemberi Európa-bajnoki selejtező előtt felkészülési mérkőzésen vett részt az U21-es válogatott. Fiatal játékosunk, Pávkovics Bence is a nemzeti 11-gyel utazott annak ellenére, hogy az OTP Bank Liga tavaszi idényében kevés szerepet kapott. A mérkőzésen hatgólos döntetlen született, ám amíg ifjonc védőnk a pályán tartózkodott az eredményjelző 1-3-as állást mutatott. 27-es számú futballistánk telefonon osztotta meg honlapunkkal érzéseit a pénteki mérkőzéssel kapcsolatosan.

„Örültem, hogy meghívót kaptam, ráadásul még kezdőként is léptem a pályára, erre most volt először lehetőségem az U21-es válogatottszerepléseim során. Jó volt újra meccset játszani, hiszen a bajnokság tavaszi idényében nem kaptam esélyt kibontakozni. Úgy gondolom, hogy ezt a lehetőséget a korábban nyújtott teljesítményem alapján érdemeltem ki. Sajnos az eredménnyel nem vagyok elégedett, hiszen vezettünk, majd a végén döntetlennel hagytuk el a pályát. Trénerünk szerette volna, ha minden kerettag lehetőséget kap, ezért kellett elhagynom a játékteret az összecsapás 64-ik percében.”

Fiatal tehetségünk elárulta nekünk, a szünet hátralévő részében szeretteihez és barátaihoz látogat, ahol a pihenés mellett, egy új szerepkörbe tanulhat bele, hiszen egy újszülöttel lett gazdagabb a Pávkovics-család. A szabadságot követően pedig megújult erővel vág bele a 2018/19-es bajnoki szezonba!

Bencének kellemes kikapcsolódást, és további sok sikert kívánunk! Hajrá, Lilák! 

#18

Bojan

Sankovic

#18 Bojan Sankovic