20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Puskás Akadémia FC - Újpest FC
Puskás Akadémia Pancho Aréna, 2019. február 16. 17:00

Puskás Akadémia Pancho Aréna
2019. február 16. 17:00

Új, kiemelt fontosságú stratégia partnerrel gazdagodott klubunk
2018. június 21. - ujpestfc.hu
A csütörtöki napon a média előtt (sajtótájékoztató keretei között) jelentettük be friss, elkötelezett támogatónkat, aki nemcsak játékosainkat segítik, de a háttérmunkálatokban résztvevő munkatársakat is. 

Június 21-én 12:00-kor megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón bemutattuk legújabb, stratégiai partnerünket. Üzlettársunk és mi, az Újpest FC is nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges és sportos életmódra, hisz’ a testi-lelki épségnél nincs fontosabb kincse az emberiségnek.

Operatív igazgatónk, dr. Dzodzoglu Sziderisz bejelentette együttműködésünket az Update Low Carb-bal. A rendezvény fő asztalánál helyet foglalt az Update Low Carb képviseletében Schobert Norbert (vezérigazgató, tulajdonos),Rubint Réka (Aerobic Prezenter, tulajdonos), Dr. Magyari Brigitta (operatív igazgató, ügyvéd), és Tóth Tibor (marketing igazgató). Egyesületünket Roderick Duchatelet (elnök), Berta Csaba (ügyvezető igazgató), Dr. Dzodzoglu Sziderisz (operatív igazgató), és Novothny Soma (labdarúgó) reprezentálta az eseményen. 


A teljes galériáért kattintson a képre!

A szerződés értelmében játékosainkat és a háttérben dolgozó munkatársakat ezentúl az Update Low Carb látja el nemcsak egészséges, de a sportolói életmódhoz tökéletesen illeszkedő, megfelelő energia szükségletet biztosító ételekkel. A hosszútávú, és egymást támogató kooperáció fontosságát operatív igazgatónk a következőképpen jellemezte "Számunkra elengedhetetlen az egészséges, tudatos életmód követése. Mind játékosaink, mind munkatársaink érdekét szem előtt tartva kötöttük meg ezt a stratégiai megállapodást, valamint kulcsfontosságú szerepet tölt be az Újpest FC hitvallásában az utánpótlás terelése a profi, sportolói életmódhoz alkalmas étkezés felé. Úgy gondoljuk, hogy nem lehet elég hamar elkezdeni a helyes táplálkozást, így ezzel a kontraktussal egészen a legfiatalabb korosztálytól az NB1-ben szereplő játékosainkig kiszolgálhatjuk az igényeket, és az ételekkel javíthatjuk a teljesítményt is."


A teljes galériáért kattintson a képre!

Az összefogás további lényegességét az Update Low Carb vezérigazgatója és tulajdonosa, Schobert Norbert így foglalta össze. "A megfelelő táplálékbevitel az élsportolóknál az általánosnál is kiemeltebb fontossággal bír, hiszen, ha a szervezet nem kapja meg a számára szükséges, izomzatot és regenerációt támogató tápanyagot, hamar kifárad. Gondolok itt arra, ha egy játékos sok cukrot visz be a szervezetébe, az kihat a teljesítményére, hiszen a hirtelen megemelkedett cukorszint hamar visszaesik, így már nem tudja úgymond tovább pörgetni a játékost, könnyebben kimerül, és elfárad az izomzata. Ételeinkkel stabilizálni próbáljuk a teljesítményt, hiszen cukor és minden felesleges szénhidrát tartalom nélkül nyújtanak teljes, kalóriahiány és éhezésmentes táplálkozási lehetőséget." Norbi a sajtótájékoztatón elmondta, hogy ezentúl látogatni fogja mérkőzéseinket, hiszen fő szponzorként úgy érzi, hogy helye van a Szusza Ferenc Stadionban, hogy a „Hajrá, Lilák!” felkiáltással támogassa -kifogástalan ételei mellett- csapatunkat.

Az együttműködés jelképeként a 2018/2019-es szezonra tervezett mezünk hátoldalán megtalálható lesz az Update Low Carb logója, ezzel tovább népszerűsítve a mindenki számára kiváló minőségű és megfelelő energiabevitelt nyújtó táplálékot. 


A teljes galériáért kattintson a képre!

#35

Gundel-Takács

Bence

#35 Gundel-Takács  Bence