#35 Gundel-Takács  Bence
Születési idő 1998. 04. 06.
Vb-játék az applikációban!
2018. június 30. - ujpestfc.hu
Könnyed tippelésekkel igazi élményt nyújtó nyereményért lehet pontokat gyűjtögetni.

Ahogy sokszor megírtuk már, klubunk egyedülállóan interaktív applikációt fejlesztett ki megannyi lila-fehér szurkolónk számára. Hogy fanatikusaink ne unatkozzanak a nyári szünet alatt sem, vb-játékot készítettünk alkalmazásunkban, aminek a kezelése és a szabályai is igen egyszerűek.

Applikációnk felhasználói megtippelhetik az egyenes kieséses szakasz valamennyi összecsapásának eredményét, amiért pontokkal jutalmazzuk őket. A pontos végeredményt eltaláló szerencsés játékosunk három egységgel gyarapszik, egy ponttal pedig azon kedves felhasználónk lesz gazdagabb, aki „csak” a győztes csapatot jósolta meg előre. Fontos, hogy a rendes játékidő számít, tehát a 90 perc elteltével kialakult eredményt kell szem előtt tartani. A nyertest július 16-án e-mailben értesítjük.

A tippjátékban a legtöbb pontot gyűjtő játékosunk nyereménye, hogy a 2018/2019-es futballszezonban egy izgalmasnak ígérkező UEFA Bajnokok Ligája mérkőzést három játékosunkkal együtt szurkolhat végig egy budapesti belvárosi helyen, valamint tiszteletjegyet kap a Neftçi PFK elleni hazai (2018.07.19. 21:00) Európa-liga-selejtező mérkőzésünkre.

A nyeremény módosításából adódó esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!​

Hajrá, Lilák!

#35

Gundel-Takács

Bence

#35 Gundel-Takács  Bence