#35 Gundel-Takács  Bence
Születési idő 1998. 04. 06.
Megérkeztek az első jegyinformációk Bakuból!
2018. július 2. - ujpestfc.hu
Klubunk folyamatosan egyeztet a Neftçi munkatársaival, ugyanakkor egyelőre kevés belépővásárlással kapcsolatos tudnivalót kaptunk.

Ahogy azt már mindenki tudja, csapatunk a 2018/2019-es szezont Európa-liga-selejtező mérkőzéssel kezdi Bakuban. Az oda-visszavágós párharc Azerbajdzsánban indul július 12-én, helyi idő szerint 21:00-kor. Természetesen az Újpest FC munkatársai minden nap azon dolgoznak, hogy lila-fehér drukkereinket mielőbb megfelelő és pontos információkkal lássák el a jegyvásárlási lehetőségekről.

Íme, azok a tények, amik már biztosnak tűnnek:

- a Neftçi nem tervez online jegyértékesítést

- csapatunkat a messzi túrára elkísérő szurkolóink a Dalga Arénában vagy a Baku különböző pontjain üzemelő jegyirodákban vásárolhatnak jegyet a mérkőzésre

- a stadion jegypénztárainak, valamint a városban fellelhető ticketirodáknak a nyitvatartási időpontjairól és helyükről a közeljövőben kapunk pontos tájékoztatást

- azeri kollégáink a pontos jegyárról is később ígértek információkat

- a Dalga Aréna vendégszektora 325 fő befogadására alkalmas, tehát maximum ennyi vendégjeggyel rendelkezünk.

Ahogy további információk érkeznek, hivatalos felületeinken azonnal közöljük azokat. Kérjük szurkolóinkat, hogy az El-selejtező összecsapások esetében is vegyék figyelembe, hogy amennyiben más hírportálokról tájékozódnak, úgy könnyen téves adatokhoz, időpontokhoz, helyszínekhez juthatnak hozzá. Emiatt kérjük, hogy a hivatalos közleményekért, információkért honlapunkat keressék fel! 

Mit kell tudni Bakuról cikkünk IDE kattintva érhető el. Hajrá, Lilák!

#35

Gundel-Takács

Bence

#35 Gundel-Takács  Bence