MOL Fehérvár FC - Újpest FC
2019. szeptember 28. 19:30

2019. szeptember 28. 19:30

Új főtámogatónk lett!
2018. július 11. - ujpestfc.hu
Lila-fehér klubunk újabb stratégiai partnerrel kötött megállapodást.

Egy hónap sem telt még el új szponzorunkkal, az Update Low Carbbal történő együttműködésünk bejelentése óta, klubunk július elején ismét egy kimagasló partnerrel kötött kiváló és hosszútávú megállapodást.

Az Óbudai Autójavító Kft. - Volkswagen Centrum - és az Újpest FC között létrejött szerződés értelmében labdarúgócsapatunk vadonatúj, Volkswagen típusú személyautókat vehet át a főtámogatónktól, aki így mezünk első - és egyben a legnagyobb - felületével rendelkezik a 2018/2019-es szezontól kezdődően.

A hosszútávú, és egymást támogató kooperáció fontossága megkérdőjelezhetetlen.Akárcsak a pár hete bemutatott másik támogatónkkal, hazánk egyik legnagyobb és legtapasztaltabb VW márkakereskedésével, az Óbudai Autójavító Kft.-vel kötött egyezség is kulcsfontosságú szerepet tölt be az Újpest FC hitvallásában és fejlődésében. Fontos, hogy ezzel a kontraktussal nemcsak újabb támogatóval gyarapodott klubunk, hanem maradéktalanul kiszolgálhatjuk NB I-es játékosaink igényeit, amivel remélhetőleg javíthatjuk a pályán nyújtott teljesítményüket is” - így dr. Dzodzoglu Sziderisz operatív igazgatónk.

„Az Újpest FC által felvázolt jövőkép maximálisan beleillett cégünk támogatói elképzeléseibe - különös tekintettel az utánpótlásképzésre -, így nagy örömmel álltunk be Magyarország egyik legpatinásabb klubja mögé, mint fő mezszponzor. Fontos volt számunkra, hogy egy olyan klubot támogathatunk, amelynek működése egyedülállóan piaci alapú a honi labdarúgásban, és a felvázolt célok tökéletesen illeszkednek az általunk elgondolt jövőbeni együttműködésbe. Nem kérdés számunkra, hogy milyen névvel bír az Újpest FC a hazai labdarúgás terén, így hamar sikerült megállapodnunk minden lényegi kérdést illetően!” - nyilatkozta honlapunknak a Volkswagen Centrum Óbudai Autójavító Kft. értékesítési vezetője, Harsay László.

Bízunk benne, hogy az a harcos, lendületes és markáns, de ugyanakkor letisztult formavilág, ami a VW autóira jellemzőek, játékosaink is visszaadják majd a pályán nyújtott teljesítményeikben és eredményeikben. Hajrá, Lilák!


Harsay László kereskedelmi vezető (Volkswagen Centrum Óbudai Autójavító Kft.) és dr. Dzodzoglu Sziderisz operatív igazgató (Újpest FC)