MOL Fehérvár FC - Újpest FC
2019. szeptember 28. 19:30

2019. szeptember 28. 19:30

Csütörtökön új mez debütál!
2018. július 11. - ujpestfc.hu
A frissített garnitúra a Neftçi PFK elleni Európa-liga-selejtező mérkőzésünkön mutatkozik be.

Klubunk 2017. július 20-án mutatta be vadonatúj, egyedi tervezésű, csíkos hazai mezét, ami rögtön az első szezonjában, hosszú idő után szép sikereket hozott a lila-fehér színeknek, hiszen kupagyőztesek és bajnoki harmadik helyezettek lettünk a mögöttünk hagyott idényben.

Idén nyáron, a 2018/2019-es évad rajtja előtt a második és a harmadik számú mezünk is megérett a frissítésre. Az új lila és fehér garnitúránk most kicsivel markánsabb dizájnú lett, de ugyanakkor továbbra is a lágy, letisztult formavilágot követi.


Íme, az új lila és fehér mezünk a legújabb főtámogatónkkal

Az újítás nemcsak a mez anyagában és a támogatók elhelyezésében lesz egyértelműen észrevehető, felszerelésünk hátán új betű- és számtípussal segítünk szurkolóinknak, hogy mind a lelátókon, mind pedig a TV-készülékek előtt is könnyebben tudják azonosítani kedvenceiket.


Íme, az új lila és fehér mezünk az új betű- és számtípussal, valamint támogatóinkkal

További fontos információ, hogy a könnyebb olvashatóság érdekében az első számú, lila-fehér csíkos hazai mezünkön is az új betű- és számtípust fogjuk használni.

Az Újpest FC vezetése tiszta, lila-fehér szívéből remélni, hogy a megújított lila és fehér mezben csapatunk szintén akkora sikereket ér majd el az előttünk álló szezonban, mint a csíkos garnitúra első idényében. Hajrá, Lilák!