20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Puskás Akadémia FC - Újpest FC
Puskás Akadémia Pancho Aréna, 2019. február 16. 17:00

Puskás Akadémia Pancho Aréna
2019. február 16. 17:00

Kalandos túrán vannak túl játékosaink
2018. július 11. - ujpestfc.hu
Nehézkesen, ám annál motiváltabban érkeztek meg játékosaink az azeri repülőtérre, ahonnan 3 perces út vezetett az ötcsillagos szállásukra.

A szerdai nap reggelén labdarúgóink a Szusza Ferenc Stadiontól közösen indultak meg a Liszt Ferenc Repülőtérre, ahonnan 36 fős magángéppel rajtoltak el kalandos útjukra. A gép fél óra késéssel, 9:30 körül kezdte meg a felszállást. A csapat ezt követően két állomáson, először Törökország északi részén, Bursaban, majd Trabzonban állt meg üzemanyagot utántölteni. Azerbajdzsáni idő szerint 18:40-re volt kiírva a landolás időpontja, azonban játékosaink csak 20 óra környékén vetették meg lábukat Bakuban. Maga az utazás nagyon izgalmas volt számukra, hiszen ilyen kisméretű géppel még nem repültek soha játékosaink, így nemcsak egy Európa-liga-selejtező élményével, de egy nem mindennapi utazásimóddal is gazdagabbak lettek. 


Csapatunk érkezéséről készült képekhez kattintson a képre!

A bevándorlási ügyintézés során azonban probléma lépett fel, így két játékosunk sajnálatos módon nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat, ezért a csütörtöki meccsen nem léphetnek pályára. Diallo Alassane és Nwobodo Obinna a csütörtök hajnali 6 órakor induló, menetrendszerinti járattal utaznak vissza Magyarországra. 

Az ötcsillagos hotel kiválóan tükrözi az azeriak ízlésvilágát, és stílusjegyeit, ami kifejezetten tetszett a csapattagoknak. Labdarúgóink kétágyas szobákban hajtják álomra a fejüket.


Csapatunk érkezéséről készült képekhez kattintson a képre!

"Nagyon kimerítő úton vagyunk túl, rengeteget utaztunk, el is fáradtunk. Minden bonyodalom ellenére, a nehézségekkel már nem foglalkozva, minden energiánkkal azon leszünk, hogy a lehető legjobb formánkat nyújtsuk a csütörtöki mérkőzésen. A szállással kapcsolatban az első benyomásaink remeknek mondhatók, hisz’ tiszta és szép környezet fogadott minket. A hotel kiváló, olyan helyen vagyunk, ahol adottak a körülmények arra, hogy kipihenjük magunkat és felkészüljünk a nagy napra” - így Nagy Dániel.

Kövesse figyelemmel honlapunkat, hiszen a bakui túránkról folyamatosan beszámolunk! Hajrá, Lilák! 

#77

Giorgi

Beridze

#77 Giorgi Beridze